wo. jul 28th, 2021
Vnsu

Vallei Advocaten en Mediators zijn uw advocaten in Wageningen. We hebben een klein team en zijn specifiek gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht en mediation. Bekijk advocaat Wageningen.

Advocaat in Wageningen voor ondernemingsrecht

Bent u ook op zoek naar antwoorden op uw juridische vragen en bent u ondernemer? Neem dan eens contact op met Vallei Advocaten in Wageningen. Soms is het lastig om uit te vinden welke rechtsvorm nodig is of een andere onderneming juist wel of juist niet moet worden overgenomen. Bij ons vindt u de juiste antwoorden op al uw vragen rondom ondernemersrecht. Zelf zijn wij ook ondernemer, dus wij weten waar we het over hebben. Dit ziet u terug aan onze aanpak, wij beantwoorden uw praktisch, waardoor ze ook direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht komt voor bij elk bedrijf. Een bedrijf stelt namelijk arbeidsovereenkomsten op, past voorwaarden aan of neemt afscheid van een werknemer. Om problemen te voorkomen, kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij hebben de juiste kennis en expertise in huis om u goed te kunnen adviseren, zowel op het gebied van individueel arbeidsrecht als collectief arbeidsrecht.

Personen- en familierecht

Personen- en familierecht is een lastige zaak. Vaak hopen wij conflicten al eerder op te lossen door gebruik te maken van mediation. Hierbij wordt een conflict opgelost door de partijen zelf, zonder dat daarbij een derde partij de beslissing maakt. Onder leiding van een mediator wordt er gezocht naar een passende oplossing. Mediators hebben wij ook in huis en verstaan hun vak goed. Het kan echter voorkomen dat er een conflict is dat niet meer kan worden opgelost door middel van mediation. In dat geval biWageningenn wij naast een luisterend oor ook juridische kennis voor een goWageningen oplossing van uw juridische problemen op persoonlijk vlak. Deskundigheid staat hierbij centraal.

Wij zijn er ook voor u

Heeft u iemand nodig voor hulp bij uw juridische zaken, of bent u op zoek naar een geschikte mediator? Onze werknemers hebben kennis van zaken en veel ervaring. Op die manier bent u gegarandeerd van de beste hulp. Neem eens een kijkje op onze website voor meer informatie.

Door