VNSU
Image default
Horeca

Catering Haaksbergen is altijd op tijd

Als je geen zin hebt om te koken en vooral geen zin hebt op af te wassen, kun je gebruik maken van de diensten en producten die catering Haaksbergen levert. Catering in Haaksbergen is namelijk gespecialiseerd in het leveren van hapjes en buffetten. Hierbij is er geen maximum of minimum aantal gasten nodig. 

Acties bij catering Haaksbergen

Wat catering Haaksbergen zo uniek maakt is dat zij alles kunnen leveren wat je maar wenst. Wil je Japans eten of toch liever Italiaans. Alles is mogelijk bij catering Haaksbergen. Ook heeft catering Haaksbergen iedere maand een actie, waarbij je een buffet kunt winnen. Op de social mediakanalen en op de website van catering Haaksbergen is de actie te vinden. Daarnaast biedt catering Haaksbergen de klant de mogelijkheid de levering erg flexibel in te delen. Je kunt tot twaalf uur van tevoren de bestelling wijzigen. De 12 uren zijn voor catering Haaksbergen nodig om het eten voor te bereiden en precies zo in te plannen dat het bestelde buffet of de bestelde hapjes zo nodig warm worden geleverd. 

Geen afwas

Naast dat catering Haaksbergen hapjes en buffetten levert, nemen zij ook de afwas weer mee terug. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je al die borden en al het bestek nog moet afwassen, want dat doet catering Haaksbergen voor je. Je hoeft dus ook geen borden en bestek te regelen, dit wordt allemaal meegeleverd bij het buffet of de hapjes die je hebt besteld. Je kunt bij catering Haaksbergen ook vers gevangen vis of vers vlees bestellen. Catering Haaksbergen heeft namelijk connecties met een vishandel en heeft zelf een slagerij, waar de dieren worden geslacht. Bij catering Haaksbergen krijgt u de verste producten, voor een aanzienlijk geode prijs. De prijs van catering Haaksbergen is afhankelijk van de plaats waar moet worden geleverd en natuurlijk voor hoeveel gasten er catering nodig is. In de zomer zijn er bij catering Haaksbergen veel acties omtrent barbecue pakketten.