VNSU
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn de musthaves voor de kledingkast van jouw baby

Gefeliciteerd! Je wordt of bent moeder! Een super leuke, maar soms ook lastige periode. Er komt namelijk zoveel nieuws in je leven kijken, dat je misschien een beetje overweldigd wordt. Wees gerust, wij gaan je een handje op weg helpen. Want welke Hippe Mensjes babykleding heb je nou eigenlijk nodig om je baby ’s nachts heerlijk te laten slapen? Lees snel verder! 

 

Pyjama’s voor de schone slapers

Baby’s slapen veel, gemiddeld 16 tot 18 uur per dag! Of misschien niet, maar ze liggen in ieder geval in hun bedje omdat je graag wilt dat ze voldoende slapen! En dan heb je nodig: pyjama’s. Zorg ervoor dat je een aantal pyjama’s koopt voordat je baby er is, een stuk of zes. Dan weet je zeker dat je genoeg hebt. Sommige kersverse ouders laten hun kindje pas na een aantal maanden in een pyjama slapen, bijvoorbeeld omdat hun baby in de zomer is geboren en ze dan genoeg warme hebben aan een trappelzak met een rompertje eronder. Het verschilt per baby hoeveel warmte ze nodig hebben ’s nachts. Een kwestie van uitproberen dus.

 

Trappelen maar, in de nieuwe trappelzak

Een trappelzak is ook een item dat je moet hebben voor je baby! ‘Waarom gebruik je eigenlijk een trappelzak?’ is een vraag die misschien nu in je hoofd rondspookt. Ten eerste geeft het je kindje een gevoel van geborgenheid. Hierdoor kunnen ze vaak gemakkelijker in slaap komen. Daarnaast zorgt een trappelzak eigenlijk ook gewoon voor veiligheid. Je kindje kan door een trappelzak niet met zijn of haar beentjes tegen het bed aantrappen, minder makkelijk omrollen, minder makkelijk uit bed klimmen en zichzelf minder makkelijk blootwoelen. Multifunctioneel dus! 

 

Rompertjes

Een romper is een kledingstuk voor een baby, waarbij het shirtje (vaak een hemdje of een shirtje met lange mouwen) vastzit aan de onderkant, een broekje. Doordat dit aan elkaar vastzit zorg je ervoor dat je baby geen bloot ruggetje of buikje krijgt. Je baby verliest daardoor niet onnodig warmte. Een musthave dus! Een rompertje kun je ’s nachts aan doen onder zijn of haar pyjama en trappelzak, als het erg koud is in de winter. Daarnaast zijn rompertjes ook ideaal voor overdag! 

 

https://www.hippemensjes.nl/