VNSU
Image default
Aanbiedingen

Een kopje koffie uit je favoriete mok.

Een kopje koffie uit je favoriete mok.

Wie houdt er niet van een heerlijke kop koffie uit de meest favoriete mok? Voor veel bedrijven is het bedrukken van koffiemokken een bekende activiteit. Maar waarom zou je geld uitgeven aan het bedrukken van mokken? Wat maakt deze manier van reclame zo bijzonder? In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van het bedrukken van mokken voor jouw bedrijf.

 

Ga voor naamsbekendheid 

Ten eerste creëert het bedrukken van mokken naamsbekendheid voor je bedrijf. Door je logo, slogan of andere informatie over je bedrijf op de mok te laten drukken, wordt jouw bedrijf herinnerd wanneer iemand die mok gebruikt. Mensen zullen ook hun favoriete koffiemerk of winkel promoten door hun logo op hun mok te laten drukken, wat resulteert in meer naamsbekendheid en herinnering voor jouw bedrijf.

 

Verbinding met elkaar 

Ten tweede verhogen de afgedrukte mokken de waarde en reputatie van je bedrijf. Als eindgebruiker wil je natuurlijk graag dat je product of dienst in hoog aanzien staat, en door ze als cadeau te geven aan cliënten of medewerkers laat je zien dat jouw bedrijf betrouwbaar is en over goede producten beschikt. Deze cadeaus worden altijd gewaardeerd door degene die ze ontvangen, wat resulteert in meer verbondenheid met jouw merk.

 

Potentiële klanten

Verder helpt het bedrukken van mokken om eenvoudiger contact met potentiële klanten te leggen. Als iemand ooit interesse toont in jouw product of dienst, dan kan iets simpels als een gratis koffiemok met logo van Loopper helpen om contact te leggen en mogelijkheden te vergroten om lange termijn relaties aan te gaan met potentiële klanten.

Afgezien van bovenstaande voordelige aspect kan het bedrukken en verspreiden van promotionele items zoals koffiemokken ook helpen bij het optimaliseren van jouw online vindbaarheid en bereik via social media platforms zoals Facebook of Instagram wanneer cliënt dingen delen met hun nieuwe promomateriaal! Kortom, er valt veel winst te behalen door middel van het bedrukken van promotionele items zoals koffiemokken!

 

https://https://www.loopper.nl/