VNSU
Image default
Onderwijs

Een professioneel zorgcentrum voor kinderen met leerproblemen

Voor kinderen met leerproblemen is de juiste zorg essentieel. Trivers in Roosendaal helpt u hier graag mee. Dit bedrijf is een zorgcentrum voor kinder- en jeugdpsychologie. Ze zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van kinderen met leerproblemen, maar ook van kinderen met gedragsproblemen en sociaal-emotionele problemen. Denk hierbij aan ADHD, dyslexie en logopedieproblemen. Trivers heeft diverse gespecialiseerde afdelingen. Wat voor soort probleem uw kind ook heeft, bij deze specialist bent u daardoor verzekerd van zorg op maat.

Een zorgvuldige screening en een passende behandeling voor uw kind

Wanneer u naar deze specialist gaat voor hulp bij kinderen met leerproblemen, bent u verzekerd van de beste zorg op maat. Alle medewerkers van Trivers zijn aangesloten bij beroepsverenigingen met een beroepscode en klachtenregeling. Deze specialisten gaan met de grootste zorgvuldigheid te werk en vertrouwen staat bij hen hoog in het vaandel. Wanneer uw kind last heeft van leerproblemen, wordt er onderzocht wat deze problemen precies inhouden en waar de oorzaak ligt. Hierbij wordt een zorgvuldige screening toegepast waarbij een persoonlijke benadering centraal staat. Op basis van de informatie van de screening wordt er gekeken naar een passende behandeling. Alle behandelingen voor leerproblemen zijn gericht op de ontwikkeling van het kind. Daarnaast bieden deze specialisten ze ook aan ouders de juiste hulpmiddelen en geven ze professioneel advies over hoe zij met de leerproblemen van hun kind om kunnen gaan.

Stel uw vragen en vraag advies

Voor wat voor soort leerproblemen kinderen ook behandeld dienen de te worden, bij Trivers in Roosendaal hebben ze per leerprobleem een specialist in dienst. Zo krijgt uw kind zorg op maat. Bent u benieuwd wat deze specialisten voor uw kind kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met hen op. U bereikt hen telefonisch of via het contactformulier op de website en kunt via deze weg al uw vragen stellen en advies vragen.

https://trivers.nl/

Gerelateerde artikelen

Bespaar kosten met de cursus keuren elektrisch gereedschap

Wat kan je doen met een goede mode opleiding?

Coach nabij Nijmegen: haal meer uit jezelf op professioneel en persoonlijk vlak