wo. jul 28th, 2021
Vnsu

Explanimation laten maken voor een product

Goede marketing is één van de belangrijkste zaken als het aankomt op het succes van een onderneming of dienst. Zeker bij producten is dat het geval. Met een explanimation video laat je op effectieve wijze de werking van een product zien. Door deze te voorzien van de juiste emotie en animaties, voelt een klant zich meer betrokken bij het product. Daarnaast kan de werking ervan exact en duidelijk worden uitgelegd met een explanimation.

Als de kijker ziet hoe eenvoudig het product werkt, is het sneller geneigd om over te gaan tot een aankoop. Een explanimation laten maken voor een product is dus zeer geschikt voor marketingdoeleinden. Denk hierbij aan een uitlegvideo als advertentie op social media, of zelfs op tv. Bij Donker Media zijn we gespecialiseerd in het maken van unieke explanimation video’s die geheel aansluiten bij jouw product of dienst.

Uitlegvideo inzetten voor social media marketing

Een uitlegvideo of explanimation is met deze eigenschappen dus zeer geschikt voor social media marketing. In de animatievideo wordt op visueel aantrekkelijke wijze de werking van het product gepresenteerd. Daardoor voelen kijkers zich meer verbonden en kan er direct op de emotie worden ingespeeld. Na het bekijken van de explanimation is de klant ervan overtuigd dat het product eigenlijk onmisbaar is. 

Dit is mede te danken aan het feit dat ingewikkelde informatie omtrent de werking van het product eenvoudig uitgelegd kan worden. Ook hoeft de klant geen ellenlange gebruiksaanwijzing door te lezen om de werking van het product te kunnen begrijpen. Met een explanimation wordt de kijker dus direct geënthousiasmeerd om tot actie over te gaan. Een verkoop dus! Bij Donker Media helpen we je graag bij het maken van een op maat gemaakte explanimation. Of dit nu voor een product, dienst of onderneming is.

Door