VNSU
Image default
Woningen

Hypotheek & Aankoop bij LexWonen

Bij LexWonen kunt u terecht voor diverse diensten wat betreft uw hypotheek en aankoop. Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om een huis aan te schaffen samen met uw ouders, een broer of zus maar u kunt ook bij ons terecht als u uw woningwaarde wilt laten berekenen. Dit kan geheel gratis. 

Woningwaarde laten berekenen door LexWonen

Bent u nieuw op de woningmarkt en een starter? Heeft u onlangs een mooi huis gezien waarvan u graag de precieze waarde wilt weten? Dat is geen enkel probleem bij LexWonen. Wij willen namelijk alles eraan doen dat u niet te veel betaald voor een koopwoning zodat u uw spaargeld kunt besteden aan bijvoorbeeld het inrichten en opknappen van een woning. Voordat u een bod gaat doen, bereken wij eerst de woningwaarde van uw droomhuis die u onlangs heeft gezien. Om de waarde van de woning te kunnen bepalen, hebben wij echter wel eerst een aantal gegevens nodig. Allereerst vragen wij u de postcode en het huisnummer door te geven van de woning. Ook vragen wij om uw bruto jaarinkomen, dit is inclusief het vakantiegeld dat hierover heen komt. Heeft u een partner? Dan vragen wij u ook het bruto jaarinkomen inclusief vakantiegeld van uw partner door te geven. Ook moet u hierbij aangeven of het gaat om een eerste eigen woning of dat één van u al eerder een eigen woning heeft gehad. Tot slot vragen wij nog om uw persoonsgegevens zodat wij de gratis berekening naar u kunnen sturen. 

Waarom de woningwaarde laten bepalen?

Als u kiest om de woningwaarde door LexWonen te laten bepalen, dan kunt u profiteren van vele voordelen. Zo krijgt u allereerst uiteraard een indicatie van wat de waarde is van het huis zodat u kunt kijken wat uw mogelijkheden zijn voor het aankopen van de woning en uw hypotheek. Zo betaalt u tenminste ook niet te veel voor een woning en u krijgt ook direct een beeld van andere woningen in de omgeving, mocht u deze woning (helaas) niet kunnen krijgen. Wilt u profiteren van deze strategie? Neem dan snel contact met ons op via het online formulier.