wo. jul 28th, 2021
Vnsu

Kinderen met leerproblemen ervaren soms vervelende gevolgen. Zo kunnen leerproblemen hen erg onzeker maken. Wanneer ze opmerken dat ze niet gelijk lopen met hun leeftijdsgenootjes, kan dit een erg vervelend gevoel met zich meebrengen. Gelukkig is het mogelijk om kinderen met leerproblemen de juiste hulp te bieden. Een organisatie als Trivers is erin gespecialiseerd om kinderen tussen de zes en achttien jaar te helpen bij hun leerproblemen. Deze organisatie heeft vestigingen in verschillende woonplaatsen in Noord-Brabant en is daarom een oplossing voor veel kinderen uit de regio. Wilt u uw kind hier ook aan mee laten doen? Dan wordt uw kind gekoppeld aan een van de specialisten die uitvoerig onderzoekt hoe hij of zij uw kind verder kan helpen.

Specialisten voor diverse leerproblemen

Leerproblemen kunnen per kind enorm verschillen. Net als dat elk kind van elkaar verschilt. Voor elk leerprobleem is er bij Trivers een passende specialist in huis. Waar uw kind ook moeite mee heeft; uw kind kan dus uitstekend bij deze organisatie terecht. Heeft uw kind niet alleen last van leerproblemen, maar merkt u dat hij of zij ook sociaal-emotionele problemen ervaart? Of heeft uw zoon of dochter wellicht last van gedragsstoornissen? Ook in deze situaties schakelt u de hulp van Trivers in. Alle medewerkers van dit bedrijf zijn aangesloten bij beroepsverenigingen met een beroepscode en klachtenregeling.

Uw kind verdient een persoonlijke benadering

Omdat ieder kind van elkaar verschilt, is een persoonlijke benadering ook erg belangrijk. Kinderen die met leerproblemen bij Trivers in Noord-Brabant terechtkomen, worden eerst zorgvuldig gescreend. Aan de hand daarvan worden ze gekoppeld aan een medewerker en wordt een behandeling op maat samengesteld. Deze persoonlijke benadering draagt bij aan een snellere ontwikkeling van uw zoon of dochter. Bovendien biedt deze organisatie ook ouders de juiste hulpmiddelen om leerproblemen bij hun kinderen tegen te gaan én geven ze professioneel advies.

https://trivers.nl/

Door