VNSU
Image default
Auto's en Motoren

Leerproblemen? Ook dan kan je bij 123-Theorie in 1 dag slagen voor autotheorie!

Heb jij een leerprobleem, faalangst, dyslexie, een taalprobleem of ADHD? En kan jij om deze reden wel wat hulp gebruiken bij het aanleren van de autotheorie? Bij ons, 123-Theorie, krijg je de auto theorie in 1 dag aangeleerd en ga je zelfs dezelfde dag je theorie examen bij het CBR maken.

Twijfel je of onze cursus wel geschikt is voor jou omdat je normaal gesproken echt wel iets langer dan 1 dag de tijd nodig hebt om theorie aan te leren? Twijfel is helemaal niet nodig! Wij zijn inmiddels jarenlang gespecialiseerd in cursisten met bovenstaande problemen en krijgen het met onze unieke lesmethode gewoon voor elkaar om iedereen binnen 1 dag te laten slagen. Dus of je nu wel of niet te maken hebt met een bepaalde vorm van problematiek, onze cursus is echt geschikt voor iedereen!

1 dag leren en meteen examen maken is zeer doeltreffend

Waarom hebben wij gekozen voor een cursus met een duur van maar 1 dag? Simpel, omdat veel mensen gewoon geen tijd of zin hebben om veel tijd te spenderen aan het aanleren van de auto theorie. En gewoon omdat het kan. Daarbij werkt het zeer goed om direct na het aanleren van de stof het examen te maken. De lesstof zit dan immers nog super vers in je hoofd, waardoor het maken van het examen een stuk makkelijker gaat.

Bij ons wordt je 100% examengericht opgeleid door een professionele docent. Op een leerzame maar vooral ook grappige manier worden alle regels uitgelegd. Met behulp van trucjes en ezelsbruggetjes gaat dit super vlot en goed.

Vanaf welke leeftijd kan ik meedoen aan de cursus?

Vanaf de leeftijd van 17,5 jaar mag jij bij het CBR het theorie examen gaan halen. Dit is dus ook de minimale leeftijd die je moet hebben voor het volgen van onze theoriecursus. Veel jongeren vinden het fijn om het theoriecertificaat zo snel mogelijk in the pocket te hebben, ruim voordat ze mogen gaan afrijden. Dit is absoluut een goede voorbereiding. Wel is het in dit geval handig om het antwoord op de volgende vraag te weten: hoe lang is autotheorie geldig? Dit is anderhalf jaar. Tijd genoeg dus om op je gemakje je praktijk examen te halen.

 

https://www.123-theorie.nl/