VNSU
Image default
Aanbiedingen

Ontdek handige tips voor het slim gebruik van verzendzakken

Als je regelmatig pakketjes verzendt in verzendzakken, wil je natuurlijk dat dit zo efficiënt mogelijk gebeurt. Maar waar moet je op letten? In deze blog delen we 6 tips om je producten zo efficiënt mogelijk te versturen in verzendzakken! 

 

  • Tip #1 Kies de juiste maat

Kies de juiste maat verzendzak voor je producten. Een te grote zak neemt onnodig veel ruimte in en kan extra verzendkosten met zich meebrengen. Meet de afmetingen van je producten en kies een passende verzendzak. 

 

  • Tip #2 Gebruik beschermende materialen

Als je fragiele of kwetsbare producten verzendt, voeg dan beschermende materialen toe aan de verzendzak. Denk aan bubbeltjesplastic of opvulmateriaal om schokken en stoten tijdens transport te minimaliseren. 

 

  • Tip #3 Let op het gewicht

Denk goed na over het gewicht van de producten die je verzendt. Te zware producten kunnen ervoor zorgen dat de zak uitrekt of scheurt. Verstuur voornamelijk lichte producten in verzendzakken. 

 

  • Tip #4 Minimaliseer lucht

Verminder overtollige lucht in de verzendzak door deze goed af te sluiten en lege ruimtes op te vullen met opvulmateriaal. Dit helpt niet alleen de verzendkosten te verlagen, maar ook schade tijdens transport te voorkomen. 

 

  • Tip #5 Duidelijke labeling

Label de verzendzak duidelijk en correct met het verzendadres in het midden. Een heldere labeling zorgt voor een vlotte verzending en minimaliseert het risico op vertragingen of foutieve leveringen. 

 

  • Tip #6 Voeg een persoonlijk tintje toe

Versterk je merkidentiteit door een leuk ontwerp, zoals je logo of bedrijfsnaam, toe te voegen aan de verzendzakken. Dit geeft een professionele uitstraling en creëert een positieve merk ervaring voor je klanten. 

Verbeter de efficiëntie van je verzendproces met deze tips! Op zoek naar nieuwe verzendzakken? Ontdek het uitgebreide assortiment aan verzendverpakkingen, inclusief bedrukte opties, bij Rotim Verpakkingen. Daar kun je verzendzakken kopen met de leukste printjes en voor een betaalbare prijs! 

https://www.rotimshop.nl/