VNSU
Image default
Particuliere dienstverlening

Uw dakdekking laten repareren voor deze specialist

In de omgeving van Noord-Brabant, Utrecht, Limburg en Noord-Holland staat dakdekkersbedrijf Oranjedakbeheer voor u klaar om voor het dakdekken een vrijblijvende dakinspectie uit te voeren. Door te kiezen voor dit bedrijf weet u dat er vakkundig naar uw dak gekeken wordt. Zo kijkt het ervaren team van het bedrijf bijvoorbeeld of uw dakpannen nog van goede kwaliteit zijn, of u last heeft van lekkages en wordt de schoorsteen gecontroleerd.

Oplossingen voor het repareren van uw dakdekking

Wanneer u een gratis en vrijblijvende dakinspectie aanvraagt, neem het team van gediplomeerde dakdekkers de tijd om uw volledige dak te inspecteren. Voordat zij met het dakdekken beginnen is het namelijk belangrijk om vast te stellen wat het bedrijf aan uw dakdekking moet repareren. Het is mogelijk dat er na de inspectie verschillende problemen opgelost moeten worden. Het team gaat op dat moment met u in overleg om te kiezen voor een passende oplossing. U kiest hierbij bijvoorbeeld voor de volgende diensten:

  • Wanneer het regent wilt u natuurlijk dat uw dakgoot goed werkt. Zit deze vol of lekt die? Dan is het verstandig om te kiezen voor een dakgootreparatie.
  • Voor het tegengaan van vogeloverlast heeft het bedrijf verschillende oplossingen. Samen met het team kijkt u welke oplossing geschikt is voor uw pand.
  • Heeft u een lekkage schade veroorzaakt? De vakmannen van oranjedakbeheer.nl staan snel voor u klaar om uw dakdekking te repareren. 

Vul het contactformulier in  

Op de website van Oranjedakbeheer vult u eenvoudig het contactformulier in om de vrijblijvende dakinspectie aan te vragen. Dit doet u geheel kosteloos. Binnen 24 uur neemt het bedrijf contact met u op om een afspraak te maken. Na de inspectie wordt er voor u een offerte op maat gemaakt zodat u tijdens het repareren goed op de hoogte bent van de kosten van uw dakdekking. Ook het volledige dienstenaanbod voor het dakdekken is op de website te vinden.