VNSU
Image default
Vakantie

Verblijf je binnenkort op een unieke natuurcamping op de Veluwe?

Bij Camping Het Vossenhol word je verrast. Het is namelijk een unieke camping. Op deze natuurcamping op de Veluwe kun je bijvoorbeeld slapen in een originele Mongoolse Yurt. Deze traditionele tent is voorzien van alle gemakken, zoals opgemaakte bedden, privé sanitair en een keuken. Er is zelfs stromend water in de tent! Vanuit je Yurt heb je dankzij het grote ronde dakraam een prachtig uitzicht. Zo geniet je ’s nachts van een prachtige sterrenhemel, gewoon vanuit je bed. De yurts zijn ingericht voor twee personen, maar wanneer je met meerdere personen op vakantie bent, kun je een originele camping pod bijboeken, een klein charmant hutje voor maximaal 2 personen. Of huur een extra kampeerplaats voor je eigen tent.

Bijzondere voorzieningen op deze natuurcamping op de Veluwe

Camping Het Vossenhol beschikt over een aantal bijzondere voorzieningen die je niet op een andere camping vindt. Zo kunnen kinderen lekker tuinieren in een eigen moestuin. Als je wat langer op de camping verblijft, bijvoorbeeld tijdens het voorseizoen, kunnen de kinderen hun eigen wortels, sla of andere lekkere groenten kweken. Leuk voor de kinderen en zo heb je iedere dag verse groenten. Geniet ook van de prachtige omgeving van de camping. Hiervoor zijn er niet alleen fietsen te huur op de camping, maar ook comfortabele elektrische scooters, waarmee je heerlijk door het bos kunt touren.

Geniet van het kampeerleven op een luxe manier op een natuurcamping op de Veluwe

Lijkt kamperen in de natuur je wel wat, maar houd je van luxe? Dan kun je een luxe chalet huren op Camping Het Vossenhol. Je geniet van alle voordelen van het kamperen, zonder dat je een tent hoeft op te zetten of een caravan hoeft schoon te houden. Verder kun je genieten van alle faciliteiten op de camping. Ga bijvoorbeeld een frietje halen in de snackbar, dan kunnen de kinderen deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door het animatieteam of spelen in de speeltuin. Of ga er met de boswachter op uit en spot wilde zwijnen in de bossen rondom de camping.