VNSU
Image default
Aanbiedingen

Wat voor vloer past het beste bij jouw woning?

Het hangt natuurlijk af van persoonlijke voorkeur. De mogelijkheden zijn eindeloos en om je keuze makkelijker te maken, bespreken we in deze blog de huidige trends op het gebied van wonen en vloeren. Hopelijk helpt het overzicht je bij het maken van je keuze.

Visgraat vloeren zijn erg mooi

Misschien heb je hem vorig jaar al gezien, de visgraatvloer. We zijn nu weer een jaar verder, maar ook in 2022 zijn visgraat vloeren verrassend populair. Het is echt een tijdloze vloer. Het patroon van deze vloer is eeuwenoud en is ook gebruikt in paleizen en kastelen in Europa. Dat betekent niet dat deze vloer ouderwets is, maar perfect te combineren is met een strakke industriële stijl!

Natuurlijke ingrediënten verwerken in uw woning

Het gebruik van natuurlijke stijlen is tegenwoordig trendy. Deze stijl brengt rust en sfeer in huis. Voorbeelden zijn houten of stenen vloeren. Voor beide categorieën zijn er volop mogelijkheden. Voor beide categorieën zijn er volop mogelijkheden. Laten we eens kijken naar de mogelijkheden op het gebied van stenen vloeren. Hierbij moet u denken aan tegels, betonlook tegels, natuursteenlook tegels en mozaïektegels. Het mooie van tegels is dat ze weinig onderhoud vergen en goed te combineren zijn met vloerverwarming. Houd je van houten vloeren? Dan is keramisch parket misschien iets voor jou. Deze vloer heeft de uitstraling van een echte houten vloer maar met de voordelen van een natuurstenen vloer! Kijk of het iets voor jou is en bekijk het assortiment tegelspecialist Regge Tegels op www.regge-tegels.nl. Hier vind u ook de wandtegels die u nodig heeft!

PVC-vloeren passen in elke woning

PVC-vloeren zullen in 2022 een comeback maken. We hebben deze bottom-line trend vorig jaar gezien, maar het zal echt bloeien in 2022. De productie van deze vloeren wordt steeds duurzamer, wat voor velen een aantrekkelijke reden is om vloeren in huis te laten leggen.

 

https://www.regge-tegels.nl/