VNSU
Image default
Verbouwen

De installatie van een dekvloer laag

Een veelvoorkomend project om uit te voeren op vloeren voor werk of thuis projecten is het installeren van een dekvloer laag. Dit kan bijzonder moeilijk zijn zonder voorafgaande ervaring en het juiste gereedschap om het werk uit te voeren, dus het is belangrijk dat u over de nodige opleiding en uitrusting beschikt als u het werk zelf wilt doen. Een slecht gestorte vloer kan later gemakkelijk beschadigd raken, zelfs tot het punt dat hij uit elkaar valt en u dwingt opnieuw te beginnen met moeizaam en duur werk, dus het is belangrijk goed voorbereid te zijn voordat u zelfs maar begint met het voorbereiden van een vloer voor het storten van de dekvloer.

Hier bij ScreedIt hebben we vele jaren ervaring in het installeren van kwalitatief hoogwaardige, duurzame gietvloeren voor klanten in het hele Verenigd Koninkrijk. We weten dan ook hoe we een vloer stap voor stap van gietvloeren moeten voorzien, en we kunnen dit onze klanten snel en professioneel laten zien. Als u een garagevloer, keukenvloer of zelfs de vloer van een groter complex, zoals een pakhuis, wilt laten betegelen, kunnen wij de vloer precies zo leggen als u nodig hebt. Ook het leggen van PVC vloeren behoort tot één van onze specialiteiten. Neem bijvoorbeeld de Ambiant Piero Light Grey vloer met zijn prachtige, realistische betonlook. Voor meer vloeren kun je ook terecht bij VloerenBaas, dé nummer 1 op het gebied van vloeren!

De vloer voorbereiden doe je zo!

Afhankelijk van het soort gietvloer dat wordt gebruikt en de omvang van de beoogde locatie, kunnen een aantal factoren met betrekking tot uw installatie veranderen. Het kan onder meer gaan om de tijd die nodig is om uw gietvloer te laten uitharden, de dikte van de gietvloer die moet worden aangebracht en hoeveel het in totaal zal kosten om uw vloer van gietvloeren te voorzien.

Daarom is het belangrijk om een plan te hebben voordat u met de werkzaamheden begint. Zorg ervoor dat u het oppervlak dat u van plan bent te storten hebt opgemeten, zodat u met het project kunt beginnen. Ook moet u de laag waarop uw gietvloer komt te liggen verstevigen als u niet-gebonden gietvloer wilt gebruiken, of het aggregaat blootleggen en een hechtmiddel aanbrengen als uw gietvloer wel gebonden is. Ook moet de laag stof- en vuilvrij worden gemaakt voordat de werkzaamheden worden voortgezet, en moet worden aangetoond dat de locatie waterdicht is.

Het kan ook nodig zijn de dekvloer voor een betonnen vloer te mengen, als u van plan bent een niet-gebonden dekvloer te gebruiken. Door polypropyleenvezels aan het mengsel toe te voegen en water toe te voegen, vermindert u de kans dat uw vloer na verloop van tijd microscheurtjes gaat vertonen.