VNSU
Image default
Kinderen

Een kinderopvang in Wateringse veld waar uw kind zich thuis voelt

Alle ouders willen dat hun kind kan opgroeien in een veilige en rustige omgeving. In de kinderopvang in Wateringse Veld in Den Haag-Zuid kan dat. Het team van professionele opvoeders staat iedere dag klaar om uw kind met een glimlach te ontvangen. Kinderdagverblijf Wonderlief verwelkomt baby’s en peuters van nul tot vier jaar. De opvang wil een plek zijn waar kinderen zich thuis voelen zodat ze zich in alle rust kunnen ontwikkelen. Daarom zorgt het verblijf ervoor dat de begeleiders elk kind voldoende aandacht kunnen geven. Er is een vast dagschema waarbij kinderen op vaste tijdstippen kunnen eten, spelen en slapen. Die gestructureerde dag indeling is belangrijk zodat kinderen kunnen wennen aan de nieuwe omgeving van de opvang. Kinderen hebben er zowel binnen, als buiten de plaats om andere vriendjes te leren kennen en met hen te spelen. Ze krijgen er ruimte om hun creatieve vaardigheden en zelfstandigheid te ontdekken op hun eigen tempo. De kinderopvang Wateringse Veld is de ideale plek voor uw kinderen waar ze elke dag iets nieuws bijleren.

De beste zorg voor uw baby

De kinderopvang in Wateringse Veld ontvangt uw baby met open armen. U kunt er terecht voor flexibele babyopvangwanneer u die nodig heeft. Er zijn voldoende opvoeders die uw kind elke dag verzorgen en eten geven. Het dagschema voor baby’s ziet er in Kinderdagverblijf Wonderlief uiteraard anders uit dan het schema voor de peuters. Er gaat meer tijd naar het eten geven, verschonen en verzorgen van uw kind. Toch blijft er nog voldoende tijd over zodat uw kind voldoende kan slapen in een aangepaste kamer. Uiteraard is er ook ruimte om te spelen. De begeleiders nemen de tijd om uw baby in een aparte binnen- of buitenruimte te leren spelen. Op die manier kan uw kind de wereld stap voor stap ontdekken. In de kinderopvang in Wateringse Veld kunt u erop rekenen dat uw baby warm onthaalt wordt.

 

Informeer voor een plekje voor uw kind

Als u een kinderopvang zoekt in Wateringse Veld waar u kind zich in alle vrijheid en rust kan ontwikkelen, kunt u het beste kiezen voor Kinderdagverblijf Wonderlief. Het hele team staat elke dag klaar om samen met uw kind de wereld te ontdekken. Als u interesse heeft, kunt u het beste contact opnemen met de kinderopvang. Dat kan door te bellen, mailen of het online formulier in te vullen. Alle gegevens vindt u op de website van de opvang.