VNSU
Image default
Kinderen

Laat uw kinderen heerlijk buitenspelen door een trampoline te kopen

Rennen, springen en klieren – kinderen kunnen vaak maar moeilijk stilzitten. Het liefst zijn ze constant in beweging en spelen ze de hele dag door. Zorg er daarom voor dat u een effectieve uitlaatklep hebt waarmee uw kind zijn of haar energie goed kwijt kan. En wat is er beter dan buitenspelen te stimuleren? Even niet achter een scherm zitten en lekker genieten van de frisse buitenlucht. Dat doet ze gegarandeerd goed! Om ervoor te zorgen dat uw kind voldoende beweging krijgt doet u er goed aan om een trampoline of berg skelter te kopen. Welk kind vindt dat nu niet leuk?!

 

Trampolines in verschillende maten en vormen

Alvorens je een trampoline gaat kopen is het van belang dat deze van hoge kwaliteit is en aan strenge veiligheidsnormen voldoet. Spelen moet leuk zijn, maar bovendien ook veilig. Kies er daarom voor om uw trampoline bij Speelgoed De Betuwe te kopen. Zij hebben een ruim assortiment aan trampolines, waardoor u gegarandeerd een exemplaar vindt die aan uw wensen voldoet. Kies uit een ronde of rechthoekige vorm, met of zonder veiligheidsnet

en een ingegraven of vrijstaande trampoline. Daarnaast kiest u ook uit verschillende diameters, zodat deze precies past in uw tuin. Zo is er voor iedere ruimte de juiste trampoline te bestellen!

 

Bergskelters beschikbaar voor iedere leeftijdscategorie

Een skelter is fantastisch buitenspeelgoed en is niet voor niets nog altijd erg populair. Lekker crossen door de bossen of een wedstrijdje racen tegen papa. Voor de echte avonturiers staat dit garant aan urenlang speelplezier! Door een berg skelter bij Speelgoed De Betuwe te kopen, heeft u een ruime keuze voor iedere leeftijdscategorie. Zij hebben namelijk maten beschikbaar voor de leeftijdscategorieën van 2 tot 5 jaar, 3 tot 8 jaar en 4 tot 12 jaar. Bovendien kiest u bij hen skelters en aanhangers uit diverse tractormerken, zoals New Holland, John Deere en Fendt. Wilt u een bergskelter of trampoline kopen? Plaats een bestelling en u heeft het morgen al in huis!