VNSU
Image default
Mode en Kleding

Geef je partner een bh cadeau

Geef je partner een bh cadeau

Voor veel mannen is het geven van een verjaardagscadeau ieder jaar weer een enorme uitdaging. Doordat een vrouw vaak gedurende het hele jaar vaak alles heeft gekocht wat ze graag willen, blijft er vaak niet heel veel over. Althans, dat denken de meeste mannen. Voor de oplettende mannen, geven vrouwen gedurende het jaar tal van hints, die wanneer jij ze als man oppikt kunt gebruiken om een origineel verjaardagscadeau te kopen. Toch blijft het voor een groot deel ieder jaar weer een raadsel wat ze dit jaar weer moeten halen. Eén van de cadeau’s die een vrouw geweldig vindt, dat is een bh of lingerie set. Dus wil jij origineel voor de dag komen, schaf er dan één aan. Met onderstaande tips heb je gegarandeerd succes!

De juiste maat

Niets is er zo vervelend, dan een een lingerie set cadeau geven die niet past. Uiteraard is het idee ontzettend leuk, maar daar heeft je vrouw of vriendin natuurlijk helemaal niets aan. Om er dus zeker van te zijn dat jij de juiste maat hebt, zorg je ervoor dat je niet alleen weet welke maat ze heeft, maar ook welk type bh ze draagt. Het kan namelijk heel goed zijn, dat een balconette bh net iets anders valt qua maat, dan bijvoorbeeld een andere bh. Ook moet je ervoor oppassen, dat je niet toevallig de maat van haar freya sport bh onthoudt, want dan zal je gegarandeerd de plank misslaan. Het beste kun je dus de maat van meerdere bh’s noteren en ook de vorm van de bh goed onthouden. Met deze informatie kunnen ze je in een lingeriezaak dan honderd procent zeker helpen.

Kleur

Kies je voor een felle kleur of ga je liever voor stijlvol en chique? Kleuren die aan te raden zijn, zijn de kleuren wit, rood of zwart. Deze kleuren kunnen namelijk doorgaans het beste worden gecombineerd met andere kleding en geven ook een stijlvolle en sjieke uitstraling. Een mooie lingeriesetje is immers niet alleen leuk voor je partner, maar het mannelijk oog wil natuurlijk ook wat! Het maakt dan niet uit welke cupmaat of je hebt, want of het nu gaat om cup a, b, c of cup d de kleur bepaal je helemaal zelf. 

Verpakking 

Nu je eenmaal je favoriete setje hebt gescoord, is natuurlijk de verpakking ook wel belangrijk. Je wilt het immers niet in een tas cadeau geven. Zorg er dus voor, dat wanneer je in een lingeriezaak bent, je ook direct vraagt of ze het mooi en stijlvol voor je kunnen inpakken. Hiervoor hebben ze vaak tegen een kleine vergoede prachtige dozen voor, maar dan weet je zeker dat jij een perfect cadeau hebt.