VNSU
Image default
Aanbiedingen

Pensioenlogica om hulp vragen

Pensioen blijft een lastige materie. Pensioenvragen die u niet weet te beantwoorden kunnen zich opstapelen. Dat is niet zo vreemd. U heeft als werkgever voor een ander vak gekozen.  Maar het voor u uitschuiven van de beantwoording van lastige vragen is ook niet de oplossing. De antwoorden zijn soms snel te vinden en duidelijk uitlegbaar. Een onafhankelijk pensioenadviseur die volledig los van de verzekeraar, premiepensioeninstelling of pensioenfonds opereert kan zonder terughoudendheid de vragen beantwoorden. 

Professioneel advies zoeken bij Pensioenlogica

Als pensioenrecht adviseur is Dirk-Jan Plate van Pensioenlogica in staat de moeilijke (juridische) pensioenmaterie uit te leggen in gewone mensentaal. In een interactieve bijeenkomst kunnen alle vragen worden beantwoord. U en uw werknemers worden wegwijs gemaakt in de pensioenwereld. Tot ieder gewenst niveau. Daarna weet iedereen waar hij later aan toe is. Duidelijkheid daar gaat het om. Dat schept vertrouwen. Pensioenlogica windt nergens doekjes om en zorgt ervoor dat de pensioenmaterie zelfs voor een leek gaat leven. Wat dat zijn de meesten onder ons, leken. Logisch want wij zijn niet dagelijks met onze oude dag bezig. 

Voorbeelden pensioenvragen

Als pensioenrecht adviseur houdt Dirk-Jan Plate van moeilijke pensioenvraagstukken. De gevolgen van een ontslag voor uw pensioen leverde zelfs een boek op, pensioenwijzigingen, ‘hoe’ eerder met pensioen gaan of ‘hoe’ kan een zelfstandig ondernemer op een alternatieve manier zijn spaarpotje voor later vormgeven. Zomaar een aantal voorbeelden van vragen waarmee Pensioenlogica u graag helpt.  

Probeer het zelf

Wilt u ook advies op het gebied van pensioen? Dan bent u bij Pensioenlogica zeker aan het juiste adres. De website staat boordevol informatie en komt u er niet uit dan is een contact zo gelegd.