VNSU
Image default
Aanbiedingen

Strafrecht advocaat te Arnhem nodig?

Bent u op zoek naar een betrokken strafrecht advocaat in Arnhem? Ik heb goede herinneringen aan mijn samenwerking met MHA Advocaten. Mijn strafrecht advocaat uit Arnhem was oprecht geïnteresseerd in mij en stelde mij in plaats van mijn dossier centraal. Zij gaf mij gericht en eerlijk advies. Dat kon ik erg waarderen.

MHA Advocaten hielp mij succesvol met mijn zaak. Heeft u een advocaat nodig? U kunt vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek maken met een strafrecht advocaat in Arnhem.

Advocatenkantoor MHA Advocaten

Naast strafrechtadvocaten heeft MHA Advocaten ook advocaten in huis die gespecialiseerd zijn in familierecht en huurrecht. Wanneer heeft iemand te maken met familierecht? Als u in een scheiding ligt of als u alimentatie voor uw kinderen wilt regelen, heeft u een familierecht advocaat nodig.

De voordelen die mij overhaalde om voor MHA advocatenkantoor Arnhem te kiezen:

  • MHA Advocaten heeft haar wortels in de sociale advocatuur.
  • We investeren niet in opsmuk, maar in oplossingen.
  • Ons team bestaat uit sociaal betrokken en gemotiveerde advocaten.
  • Onze persoonlijke begeleiding in een informele sfeer maakt dat u zich direct op uw gemak voelt.
  • Als u het Nederlands niet goed beheerst, is inschakeling van een tolk altijd mogelijk.
  • Veel van onze klanten komen in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand, u misschien ook.
  • Geen recht op gefinancierde rechtsbijstand? Dan hanteren wij een uiterst redelijk tarief.

Waarom kiezen voor een strafrechtadvocaat?

Een dagvaarding of een brief van de Officier van Justitie ontvangen is niet prettig. Veel mensen ontkennen en negeren de brieven. Toch is het belangrijk, uit eigen ervaring, dat u meteen een advocaat inschakelt. Als u te lang wacht, is het vaak niet meer mogelijk om het dossier op te vragen en te bestuderen.

Waarom u nooit een aanbod moet accepteren zonder advocaat

Als u een aanbod accepteert, erkent u daarmee schuld. Een aantekening op uw strafblad is het gevolg. Ook is het niet verstandig om alleen naar de zitting van de politierechter te gaan. In de eerste procedure kunnen een aantal zaken vast komen liggen die later niet meer herstelbaar zijn. Neem dus altijd een advocaat in de hand!

Waarom hanteert MHA Advocaten lage tarieven?

MHA advocatenkantoor vindt het van belang dat iedereen aanspraak kan maken op kwalitatief, goede juridische bijstand. Heeft u geen recht op gefinancierde rechtsbijstand? MHA Advocaten hanteert een uiterst redelijk tarief per uur.