VNSU
Image default
Society / Law

De dozen van de Dozenhal

Kartonnen dozen kunt u het beste krijgen bij de Dozenhal uiteraard in Ermelo! Wij zijn dé specialist en leverancier van kartonnen dozen en verpakkingsmaterialen voor bedrijven in heel Nederland. In onze voorraad zitten alleen maar goedkope producten, maar wanneer u écht goedkoop wilt hebben we ook mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld onze gebruikte dozen, deze zijn eenmalig eerder al in gebruik genomen. Wij vinden het echter enorm zonde om deze dozen meteen weg te gooien voor recycling, wanneer ze nog in prima staat zijn om een keertje extra gebruikt te worden. Daarom bieden we deze dozen aan tegen een verlaagde prijs aan klanten, goed voor hun portemonnee én het milieu!

Kartonnen dozen voor van alles en nog wat

Kartonnen dozen zijn voor een heleboel verschillende toepassingen te gebruiken, en wij verkopen ze voornamelijk in grote partijen voor onze klanten. Wanneer u verzenddozen zoekt voor uw webshop, of het opslaan van producten in magazijnen zit u bij de Dozenhal goed. Online zijn onze dozen eenvoudig te bestellen via onze zoektool, en doordat we zo’n grote voorraad hebben zijn we meestal in staat om ze bijna direct te leveren. De Dozenhal is al meer dan 35 jaar een betrouwbare partner in het inkopen van nieuwe en gebruikte dozen, en we zijn u graag tot dienst.

Kies voor de Dozenhal

In ieder geval is het een goed idee om eens een kijkje op de website van de Dozenhal te nemen naar alle verschillende mogelijkheden. We hebben dus nieuwe en gebruikte dozen, het is zelfs mogelijk om gloednieuwe dozen op maat te laten maken bij ons! Ook zitten er in ons assortiment containerdozen die geschikt zijn om extra grote producten op te slaan of te vervoeren, en tabaksdozen die van extra stevig karton zijn gemaakt voor extra zware producten. Tot slot kunt u bij de Dozenhal uw bestelde dozen laten bedrukken met een logo, of zelfs een complete bedrukking in kleur. De dozen van de Dozenhal zijn allemaal gemaakt van golfkarton, een bewezen stevige vorm van karton die geschikt is voor het vervoeren van een heleboel verschillende producten.