VNSU
Image default
Society / Law

Fiscale advocatuur Vink

Bij Vink Fiscale Advocatuur kunt u terecht voor zaken die te maken hebben met fiscaal recht. U vindt ons in Amsterdam en wij helpen u graag bij diverse procedures. Tijdens onze procedures kunt u rekenen op de alleen de beste kennis, service en ervaring van onze professionals. Wij werken dan ook niet met een standaardmodel. Ieder advies en procedure is op maat gemaakt en afgesteld op uw situatie zodat de aanpak altijd doeltreffend zal zijn. Alleen op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw probleem wordt verholpen.

Wat doet Fiscale Advocatuur Vink?

Fiscale advocatuur Amsterdam? Vink wilt u helpen bij het optimaliseren van uw fiscale positie. Het komt vaak genoeg voor dat particulieren en/of onderneming vast blijven lopen bij een bepaald vraagstuk of wanneer er lastige financiële vragen op uw pad komen. Wij geven u in dit geval graag advies over wat deze vragen precies inhouden en hoe u de problemen het beste kunt aanpakken. Het maakt hierbij niet uit of et gaat om een fusie, een overname of het opstellen van een fiscale structuur. Alle adviezen zijn op maat. Hierbij kijken we naar punten waar u vastloopt of wat uw valkuilen zijn zodat we daarna op een creatieve manier tot oplossingen en mogelijkheden kunnen komen.

Fiscaal bezwaar- en beroepsprocedure

Heeft u een belastingaanslag ontvangen waar u het niet mee eens bent? In dat geval kunt u bezwaar maken tegen deze aanslag of beschikking die u is opgelegd door de Belastingdienst. Als u bezwaar hebt gedaan maar als deze wordt afgekeurd door de Belastingdienst, dan kunt u het hogerop gaan zoeken tijdens een rechtszaak. U kunt altijd eerst zelf starten met deze procedure – vaak is het wel aangeraden om iemand in te schakelen die verstand heeft van zaken omdat er veel bij komt kijken, denk hierbij bijvoorbeeld aan dossiers, bewijsstukken, etc. Al onze advocaten helpen u graag om de procedure zo optimaal te laten verlopen. U heeft namelijk de kennis over de aanslag en wij hebben de ervaring om deze lastige zaken om te zetten in mogelijkheden voor u en uw bedrijf. Wilt u meer weten hierover? Neem dan een kijkje op onze website.