VNSU
Image default
Society / Law

Een trouwfilm laten maken?

Een trouwfilm laten maken is een uitstekend idee, zeker omdat op deze manier de mooiste dag van je leven wordt vastgelegd. Zelfgemaakte filmpjes van de bruiloft zijn altijd leuk om terug te kijken, ze zitten vol karakter en grappige momenten die een lach zullen terugbrengen op je gezicht wanneer je ze bekijkt. Maar wat als het mogelijk was om jezelf terug te zien terwijl het lijkt alsof je in een film zit, met jezelf als je hoofdrolspeelster? Dat kan door een heuse trouwfilm te laten maken.

Een professionele trouwfilm laten maken

Een professionele trouwfilm laten maken op deze manier kan, met ArtVideo. Door onze cameraman wordt er gebruik gemaakt van allerlei technieken in film waardoor het net lijkt alsof je in je eigen film zit wnaneer je terugkijkt. Je hebt vast ooit gemerkt dat de films in de bioscoop er anders uitzien dan de filmpjes die jij en virenden maken van bepaalde dingen. In de bioscoop zien alle films er strak uit, de camera beweegt soepel en alle in de scène lijkt op de juiste plek te zitten. Alle acteurs op het witte doek worden op de juiste manier belicht zodat ze goed te zien zijn, zelfs wanneer het eigenlijk heel donker hoort te zijn. Al deze dingen kan een cameraman van ArtVideo ook doen, maar in plaats van acteurs zie je jezelf even op het witte doek staan in een witte jurk!

De tarieven

Er zijn dire verschillende pakketten mogelijk wanneer je kiest om een trouwfilm te laten maken met ArtVideo. Ieder pakket bevat vrije muziekkeuze, en ieder pakket bevat een trouwvideo die een uur tot anderhalf uur duurt. Het verschil tussen het basispakket en de duurdere pakketten is dat er een trouwclip van een paar minuten bij komt, waarbij je alvast een preview krijgt van wat er komen gaat, én je krijgt er twee tot vijf uur extra filmtijd bij voor slechts twee- tot vijfhonderd euro extra. Op deze manier weet je zeker dat alle belangrijke momenten vastgelegd worden waarvan je wilt dat ze vastgelegd worden. Kies voor jezelf, laat een trouwfilm maken.