VNSU
Image default
Startpaginas

Wat kan een slotenmaker voor je doen?

Een slotenmaker kan je van dienst zijn als je bent buitengesloten, ze openen deuren en sloten die anders gesloten zijn. Het zou een echte nachtmerrie zijn als je je eigen woning niet meer in kunt omdat je simpelweg de sleutels bent vergeten.

Ben je je sleutels verloren? Lees dan snel verder, want in dit blogartikel zal ik je uitleggen wat je mogelijkheden zijn. In Eindhoven kun je in elk geval rekenen op de slotenmaker services van Slotenmaker Gerard, deze slotenmaker is namelijk 24 uur per dag bereikbaar.

Slotenmaker Advies

Gratis advies is iets waar je altijd mee vooruit komt, we raden je daarom ook aan om deze advies goed te volgen. Als je je houdt aan deze tips kun je vaak het buitengesloten probleem compleet voorkomen. 

Kopieer je sleutels en geef deze aan je vrienden, familie en betrouwbare buren.
Laat een kopie maken van je sleutels en geef deze aan je directe omgeving, stel dat je ooit bent buitengesloten dan is het bellen van een slotenmaker helemaal niet nodig. Je kunt gewoon iemand bellen die de sleutels naar je toe komt brengen. 

Maak gebruik van goede (nieuwe sloten).
Het komt wel eens voor dat een sleutel afbreekt in het slot, waardoor je en geen sleutel meer hebt en je woning niet meer in kunt. Dit gebeurt vaak bij de wat oudere sloten, deze gaan dan op z’n tijd roesten en kunnen dan afbreken. Je kunt de slotenmaker vragen of hij een set nieuwe sloten voor je wilt plaatsen, het kan je op de lange termijn een hoop ellende besparen.

Slotenmakers zijn echte professionals wat betreft inbraakpreventie en kun je woning op vele manieren veiliger maken, ze zullen een goede blik werpen naar je woning en zullen binnen enkele minuten weten wat er moet gebeuren. Inbraakpreventie is een dienst wat een slotenmaker dagelijks uitvoert. Soms denk je dat iets prima in orde is terwijl er toch echt inbraakgevoelige objecten zijn waar je zeker rekening mee moet houden.

 • Slot openen
 • Inbraakschade
 • Cilindersloten
 • Sloten vervangen
 • Deuren openmaken
 • Kluizen openen
 • Inbraakpreventie
 • Schadevrij slot openen
 • Noodafsluiting 
 • Autodeuren openen 
 • Inbraakwerende sloten 
 • Inbraakschade reparatie 
 • Deur & raambeveiliging Spoedservice

Openen van sloten

Het openen van sloten is iets wat een slotenmaker dagelijks doet, het is een vaak voorkomend klusje en er dient een professionele opleiding ervoor gevolgt te worden om werk als slotenmaker uit te voeren. In de meeste gevallen zullen slotenmakers een vaste prijs rekenen, het openen van sloten op locatie kost tussen de 100 en 150 euro. Wel is het zo dat de prijs kan varieren als het slot ook vervangen moet worden, je kunt een offerte opvragen bij de slotenmaker bij jou in de buurt.

Vervangen van sloten

Heeft de slotenmaker inbraakpreventieadvies? Volg deze dan altijd op, het is aangeraden om tips en advies te volgen van een echte expert. Wist je dat erkende, betrouwbare slotenmakers gebruik maken van beveiligingssloten en een echt politiekeurmerk? Je zult dus zeker zijn van een goed slot, ook kun je dat aangeven bij je verzekeraar, vaak kun je dat korting krijgen op je premie.

Ingebroken, wat nu?

Is er toch ingebroken? Dan kun je nadat je de politie hebt gebeld de slotenmaker bellen, de slotenmaker zal je uitleggen hoe je dit in de toekomst kan voorkomen en een noodafsluiting voor je plaatsen. Zo zal niemand, behalve jijzelf toegang hebben tot de woning.