VNSU
Image default
Aanbiedingen

Uw droomtuin realiseren? Huur een hovenier in Veenendaal

Als u ervoor kiest om een hovenier in Veenendaal in te schakelen, dan kunt u eindelijk uw droomtuin laten realiseren. Bij Hoveniersbedrijf Exalto Veenendaal vinden wij het belangrijk om uw tuin én de locatie te laten bloeien door het plaatsen en onderhouden van de tuinen. U kunt bij ons terecht voor het maken van een tuinontwerp, het laten aanleggen van de tuin maar ook voor eenmalig of regelmatig onderhoud van uw tuin. Lees meer. 

Hovenier in Veenendaal: Tuinontwerp creëren

Allereerst kunt u bij Exalto Hoveniers als uw hovenier in Veenendaal terecht voor het creëren van een tuinontwerp. Heeft u een nieuwbouwwoning en heeft u nog geen mooie achtertuin? Of wilt u juist uw huidige tuin een opknapbeurt geven? Dan gaan wij graag met u in gesprek. Door eerst een kennismakingsgesprek in te plannen, kunnen wij aandachtig luisteren naar uw wensen, ideeën en verwachtingen. Daarna kunnen wij deze wensen en ideeën omzetten in een schets. Deze schets wordt altijd eerst op papier gemaakt zodat een duidelijk beeld ontstaat van de beschikbare ruimte en hoe die ruimte het beste benut kan worden. Daarom meten wij uw tuin vooraf. Ook wordt besproken over hoe u de tuin graag voor u ziet, wat voor planten en eventuele extra elementen. Dit allemaal doen wij met uw budget in ons achterhoofd zodat het kostenplaatje volledig bij u en uw budget past. Gezien wij het belangrijk vinden om de tuin echt persoonlijk te maken, blijven wij u betrekken bij het project van het begin tot het einde. Als de papierschets klaar is en u hiermee akkoord gaat, gaan wij over op het definitieve ontwerp en beginnen wij aan de planning en het beplantingsplan. 

Aanleggen van uw droomtuin

Als het definitieve ontwerp, de planning en het beplantingsplan gereed zijn, gaan wij over op het aanleggen van uw droomtuin. Eerst moeten wij eventueel straatwerk verwijderen maar ook de huidige beplanting zodat wij alle ruimte hebben om uw droomtuin aan te leggen. Ook kijken wij meteen naar uw grondwaarden zodat uw tuin in de toekomst optimaal kan bloeien. Interesse? Neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.