VNSU
Image default
Aanbiedingen

Veiligheid voor je bezittingen in een opslagruimte

Voorkom dat jouw waardevolle bezittingen meegenomen worden doordat ze onbeveiligd thuis liggen! Steeds meer mensen voorkomen dit door hun waardevolste spullen op te bergen in een opslagruimte. Door een opslagruimte te huren hoef je nooit meer om te kijken naar je spullen, want ze worden de hele dag door in de gaten gehouden. 

Je kunt bij je opslagbox wanneer je wilt

Je garagebox is altijd toegankelijk zodat je er op elk moment bij kan. Je krijgt bij je opslagruimte je eigen sleutel, waardoor je nooit afhankelijk bent van anderen en je nergens op hoeft te wachten voordat je bij je spullen kan. De opslag ruimtes worden uitstekend onderhouden, dus ze worden altijd schoon en droog aangeleverd waardoor je spullen er direct in kunnen.

Minder rotzooi thuis

Tijdens een verhuizing of verbouwing kan het al helemaal handig zijn om een opslagruimte ter beschikking te hebben. Het wil bijvoorbeeld nog wel eens voorkomen dat je nieuwe meubels al binnen zijn terwijl je nog helemaal geen toegang hebt tot je nieuwe huis. In de tussentijd kun je gemakkelijk de meubels bewaren in een opslagruimte.

Veel opslag ruimtes in Nederland

In Nederland zijn zo veel opslag ruimtes te vinden dat het voor jou geen uitdaging zal zijn om er één in de buurt te vinden. Als je daar in de omgeving woont kun je bijvoorbeeld gemakkelijk een opslagruimte huren in Hoogeveen.

Voor je bedrijf een opslagbox huren

Voor bedrijven kan het al helemaal aantrekkelijk zijn om extra opslag op te zoeken. Het kan namelijk voorkomen dat je bedrijfspand te klein is om bijvoorbeeld je voorraad, gereedschappen of archief te bewaren. Dit zijn allemaal dingen die je niet elke dag nodig hebt en net zo goed in een opslagruimte kunt stoppen.

Is het duur om een opslagruimte te huren?

Wanneer je er aan denkt om een opslagruimte te huren is het belangrijk om de alternatieve kosten ook te overwegen. Het uitbreiden van je kantoorpand kan namelijk vele malen duurder zijn dan het (tijdelijk) huren van een externe opslagruimte. Het huren is ook minder duur dan de meeste denken, dus je bespaart hiermee veel geld.

 

https://storage-share.nl/