VNSU
Image default
Vervoer en transport

Verschillende soorten aanhangers te huur bij JobCar in Roosendaal

Bent u van plan om zware ladingen te vervoeren en wilt u weten welk rijbewijs u nodig hebt voor het rijden met een kipper aanhanger? Dan bent u bij JobCar aan het juiste adres. Maar JobCar biedt niet alleen kipper aanhangers aan, ze hebben ook andere soorten aanhangers beschikbaar voor verhuur.

Welk rijbewijs heb je nodig om de kiepaanhanger te rijden?

Voor het rijden met een kipper aanhanger heeft u een BE-rijbewijs nodig. Dit kunt u vinden op de website van JobCar, waar u de kipper aanhanger kunt huren. De kipper aanhanger is elektrisch aangedreven en heeft een laadvermogen van 1385 kg. Het is de perfecte oplossing voor het vervoeren van zware ladingen zoals grond, stenen en tuinafval. Met één druk op de knop komt de bak omhoog en kunnen de zijborden en achterbord naar beneden worden geklapt om het lossen te vergemakkelijken. Vergeet niet uw rijbewijs en ID-kaart of paspoort mee te nemen. Als u de kipper aanhanger niet schoon inlevert, worden er extra schoonmaakkosten in rekening gebracht. Bij JobCar kunt u ook terecht voor andere aanhangers, zoals een geremde open bakwagen en een tandemasser gesloten aanhanger met huif. Huur nu uw kipper aanhanger bij JobCar!

Welke soorten aanhangers biedt JobCar aan?

Wilt u een aanhanger huren in Roosendaal? JobCar zit in de buurt! Wij bieden verschillende soorten aanhangers aan, waaronder open aanhangers, gesloten aanhangers, autoambulances en kiepaanhangers. Op onze website kun je via de pagina “online reserveren” precies zien welke aanhangers beschikbaar zijn en wat de kosten zijn. Daarnaast hebben wij ook bagagewagens te huur. Huur bij ons al een aanhanger vanaf €22,50 per dag zonder borg. Als veiligheidsspecialist biedt JobCar ook diverse accessoires aan, zoals verhuisdekens, spanbanden en oprijplaten. Zo kunt u uw lading veilig vervoeren. Onze verhuur aanhangers worden schoon meegegeven, netjes onderhouden en voor u aan de auto gekoppeld en samen de lampen gecontroleerd. Huur nu gemakkelijk en voordelig een aanhanger via JobCar.

Wat voor aanhanger is een boedelbak?

Een boedelbak is een type aanhanger dat vaak wordt gebruikt voor het vervoeren van goederen bij een verhuizing. Het is een relatief grote aanhanger die kan worden gehuurd JobCar. De naam is afgeleid van het feit dat deze aanhanger oorspronkelijk werd gebruikt om boedels te vervoeren, oftewel de inboedel van een huis.

Een boedelbak heeft meestal een inhoud van ongeveer 2,5 kubieke meter en is voorzien van een stevige laadvloer en een huif die de lading beschermt tegen regen en wind. Dankzij de afmetingen van de boedelbak kunnen er ook grotere meubels en apparaten worden vervoerd. Het huren van een boedelbak is vaak een voordelige optie voor mensen die zelf willen verhuizen en geen professioneel verhuisbedrijf willen inschakelen.

https://www.jobcar.nl/