VNSU
Image default
Geschenken

Welke verschillende pennen kunt u aanschaffen voor uw bedrijf?

Tegenwoordig wordt er nauwelijks meer gebruik gemaakt van pennen. Veel werk gaat digitaal en vaak dus sneller maar voor sommige taken heeft u als nog een pen nodig. Denk aan het tekenen van een contract of misschien een aantekening maken. Veelal ligt het aan de voorkeur van iemand, veel mensen onthouden dingen beter als zij deze punten hebben opgeschreven. Als u een bedrijf heeft dan komt u waarschijnlijk niet weg met alleen maar digitale middelen en heeft u ook pennen nodig. Daarnaast kunt u ook pennen gebruiken als promotie materiaal. Welke pennen passen bij uw bedrijf? Deze vraag wordt hieronder hopelijk beantwoord.

Soorten pennen

Er zijn verschillende soorten pennen die te krijgen zijn. Elke soort pen heeft zijn voordelen maar ook zijn nadelen. De bekendste soorten zijn de balpen en de vulpen. De balpen is de pen die het meest gebruikt wordt en kan eigenlijk nooit fout zijn. Voordeel van deze pen is dat deze relatief lang meegaat en uw kunt mooie teksten schrijven met deze pen. De vulpen wordt vaak gebruikt voor bijvoorbeeld het ondertekenen van een contract of een ander belangrijk document. Dit omdat het een bepaalde uitstraling geeft. Nadeel van de vulpen is dat de kans groter is dat de inkt gaat vlekken. Verder kunt u ook nog andere pennen krijgen zoals de rollerbalpen. De rollerbalpen is een mix tussen een balpen en een vulpen. Voordeel is dat het niet vlekt omdat het een rollerbalpen is en het schrijft sneller en beter omdat het een vulpen is. Nadeel is dat de inkt sneller opraakt bij deze pen.

Kleuren pennen

Bij het kiezen van een kleur is het handig om te kijken naar de kleuren die u gebruikt bij het rest van het bedrijf. Uw logo heeft misschien bepaalde kleuren of de merknaam, het is handig om deze kleuren ook te gebruiken voor de pennen die u aanschaft. Dit is omdat het professioneler overkomt als u dit doet.

Kopen pennen

Er zijn veel partijen die pennen verkopen. U kunt goedkope pennen overal komen maar als bedrijf wilt u professioneel overkomen dus vallen er al veel partijen af. Na het onderzoeken van welke pen, welk merk en welke kleur uw wilt is het goed om te kijken of u nog meer wilt. Zo zijn er ook partijen waar u de pennen kan laten bedrukken. U kunt deze pennen bijvoorbeeld laten bedrukken op https://parkerjotter.nl/. Bij deze partijen kunt u vaak ook een groter aantal aankopen voor een betere prijs. Het bedrukken of graveren van een pen is natuurlijk duurder maar kan wel een professionele uitstraling hebben en daarnaast kunt u pennen laten bedrukken die uw voor marketing doeleinde kunt gebruiken. Deze pennen kunt u ook als geschenk weggeven aan relaties.