VNSU
Image default
Woning en Tuin

Een prachtige houten klok kopen die gemaakt is door gehandicapten

Wilt u graag een nieuwe houten klok kopen die met de hand gemaakt is? Zorgboerderij De Lingehof heeft precies wat u zoekt. Deze zorgboerderij verkoopt handgemaakte producten, zoals een hanglamp of klok van hout. Dit zijn niet zomaar handgemaakte producten. De artikelen worden namelijk gemaakt door gehandicapten op de zorgboerderij. De Lingehof is een zorgboerderij die al meer dan 20 jaar bestaat en er werken dagelijks vijftien mensen met aan verstandelijke beperking. In de professionele werkplaats wordt bijvoorbeeld een hanglamp of een houten klok gemaakt, die u vervolgens kunt kopen in de webshop. De producten worden gemaakt onder begeleiding van ervaren houtbewerkers en ontwerpers. Elke product wordt vervolgens met de hand beschilderd, in elkaar gezet en voorzien van een label met de naam van de houtbewerker en de productiedatum. Uiteindelijk kijkt een keurmeester het ontwerp na en wordt het naar u verstuurd.

Uw klok voorzien van uw eigen logo

Wanneer u een houten klok wilt kopen dan is het mogelijk om deze klok van uw logo te voorzien. De handgemaakte houten klok is goed aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Zo bepaalt u de kleuren van de wijzerplaat tot aan de uur-aanduidingen. Zo kunt u een unieke houten klok kopen, die bovendien goed aansluit op uw interieur. Niet alleen voor het kopen van een prachtige en unieke houten klok kunt u bij deze specialisten terecht, ook voor een mooie hanglamp van hout gaat u naar de webshop van De Lingehof. Een hanglamp van hout van deze zorgboerderij is een ware eyecatcher! Alle houten design lampen, zoals een hanglamp van hout, zijn voorzien van een CE-marketing en snoerpendel (lengte 1.40 meter) met een E27-fitting. 

Bekijk direct het uitgebreide aanbod in de webshop

Bent u geïnteresseerd in een hanglamp van hout of wilt u een handgemaakte houten klok kopen? Bekijk dan direct het uitgebreide aanbod in de webshop van De Lingehof. Hier heeft u uitgebreid de keuze tussen diverse modellen in verschillende kleuren. Zo schaft u een uniek product aan dat handgemaakt is en steunt u het bestaan van de zorgboerderij.