VNSU
Image default
Electronica en Computers

Goed voorbereid op jouw bouwproject door de levensduurkosten te berekenen met deze app

Integrale bouw wordt steeds uitdagender door het toenemende aantal eisen en richtlijnen waar bouwprojecten aan moeten voldoen. Het is onmogelijk voor jou om alle regels van de verschillende sectoren in acht te nemen en dit kan later problemen veroorzaken. Wil je dit voorkomen? Bereken dan de levensduurkosten van jouw project met Life Cycle Vision. Deze software bevat alle kosteninformatie die je nodig hebt om een realistisch overzicht van de Life Cycle Costing op te stellen. Daarmee voorkom je toekomstige problemen met je bouwwerk.

Waarom LCC berekenen met deze tool?

In dit programma staan alle actuele gegevens die je nodig hebt voor een exact kostenplaatje van het gehele project. Ongeacht in welke fase de bouw zich bevindt, krijg je een realistische schatting van de netto contante waarde. De berekening van Life Cycle Costing biedt je een overzicht van de kosten die je gegarandeerd gaat maken met je project. De informatie is gebaseerd op actuele kosteninformatie voor alle disciplines zodat je niets uit het oog verliest. Dit overzicht gebruik je vervolgens om onderbouwde beslissingen te nemen en zo voorkom je toekomstige problemen, zoals onvoldoende duurzame elementen of vroegtijdige renovaties.

Het gemak van deze software

Dankzij deze handige tool kost het berekenen van de levensduurkosten geen uren meer, maar slechts minuten. Daar staat namelijk alle informatie in die je nodig hebt, volgens de laatste normen van iedere sector. Het invullen van de variabelen vereist geen voorkennis van installaties. Met dit programma krijg je inzicht in alle installaties, zoals elektrotechniek en sanitair, maar ook in het energieverbruik per uur over een heel jaar. Er is dus geen tool waarmee je de installatiekosten nauwkeuriger kunt berekenen.

Installeer dit programma

Door in een vroeg stadium de Life Cycle Costing in te schatten, krijg je een handig overzicht van alle kosten van het project. Daardoor zie je geen richtlijnen over het hoofd waar je later problemen mee zou kunnen krijgen. Met Life Cycle Vision wordt het berekenen van levensduurkosten een effectief en eenvoudig proces. Installeer de app direct!