VNSU
Image default
Cadeau

Hoe geef je een cadeau aan je vriend?

Bewaar het ergens geheim. Een cadeau verborgen houden totdat je klaar bent om het aan je vriendje te presenteren kan makkelijk of moeilijk zijn, afhankelijk van je woonsituatie. Als je bijvoorbeeld met je vriendje in een vrij klein appartement woont, kan het moeilijk zijn om een plek te vinden waar hij zeker niet zal kijken. Onopvallende plaatsen zoals de achterkant van keukenkastjes en kasten met schoonmaakspullen kunnen heel geschikt zijn om het cadeau te verstoppen tot de tijd rijp is.

Als je denkt dat het een probleem wordt om het te verstoppen, kun je het altijd ergens buitenshuis verstoppen, bijvoorbeeld bij je ouders of bij een vriend.

Houd het een verrassing. Cadeaus zijn het mooist als de ander nog niet weet wat het is. Er is een zeker plezier in iets een verrassing te laten blijven, zowel voor degene die geeft als voor de ontvanger van het geschenk. Het kan verleidelijk zijn om je vriendje te vertellen over het geweldige cadeau dat je hem gegeven hebt, maar het is de moeite waard om te zwijgen tot het moment van de waarheid.

Als je echt de drang voelt om het geheim te verklappen, overweeg dan om het aan een vriend van jou te vertellen–zodat die het hem niet per ongeluk vertelt!

Doe er een romantische brief of kaart bij. Ook al ben je geen bijzonder bedreven schrijver, toch is het een zekere schoonheid om te proberen je gevoelens voor je geliefde op papier te beschrijven. Het hoeft niet iets bijzonders te zijn. Schrijf iets over wat het geschenk moet betekenen (je liefde voor hem, bijvoorbeeld) en hoeveel je om hem geeft. Ook al zeg je deze dingen de hele tijd tegen hem, toch zal het heel speciaal voelen om het als zodanig opgeschreven te zien.

Je zou bijvoorbeeld kunnen schrijven: “Dit plakboek bevat al mijn favoriete herinneringen aan ons. Ik hoop dat het jou net zo doet glimlachen als het mij deed!”

Ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeau voor heren? Kijk ook eens naar een leuk cadeau man trouwdag.