VNSU
Image default
Aanbiedingen

Zo voorkom je onkruid in je tuin!

Zo voorkom je onkruid in je tuin!

Veel mensen komen weer een hoop onkruid tegen in hun tuin nu de warme maanden eraan komen. We hebben natuurlijk een stuk minder aandacht gehad voor alles wat gebeurde in onze tuin, tijdens de koude maanden. Nu we meer tijd gaan spenderen in de tuin, is het natuurlijk belangrijk dat het er netjes uit gaat zien. Zo behandelen we in deze blog hoe je gemakkelijk het onkruid in jouw tuin verwijdert. Lees dus gauw verder en maak het makkelijk voor jezelf!

 

Voegen

Het kan een goed idee zijn om de voegen van jouw bestrating na te lopen. Onkruid groeit namelijk gemakkelijk tussen de voegen van tegels door. Zodra dit over jouw hele bestrating gebeurt, kost het veel tijd om het weer te verwijderen. Er zijn gelukkig manieren om jouw voegen te dichten. Zo zorg je ervoor dat onkruid niet meer boven jouw tegels uit komt. Wij adviseren je om een specialist te benaderen voor deze methode. 

 

Bodembedekkers

Er zijn verschillende bodembedekkers die je kan plaatsen in jouw tuin, in combinatie met bestrating en gazon. Onkruid groeit namelijk niet door bodembedekkers, zoals cacaodoppen, houtsnippers of boomschors. Heb jij last van een specifieke soort onkruid? Verschillende aanbieders, zoals 123natuurproducten.nl, kunnen je voorzien van advies over het soort bodembedekker dat je nodig hebt. Zo zijn de houtsnippers van 123natuurproducten verkrijgbaar in verschillende kleuren en hoeveelheden. Zo kan je ze ook nog eens afstemmen met de rest van je tuin. 

 

Branden en verdelgen

Heb je nog last van onkruid? Je kan dit gemakkelijk aanpakken door het te branden en te verdelgen. Voor het branden adviseren wij je om een specialist te benaderen, voordat je een onderdeel van jouw tuin sloopt. Daarnaast adviseren wij je om te achterhalen wat verdelgmiddelen doen met de rest van jouw tuin. Zodra je deze informatie verzameld, kan je gemakkelijk al het onkruid in jouw tuin verwijderen. 

 

https://www.123natuurproducten.nl/