VNSU
Image default
Bedrijven

3 Woontrends in 2021

 

 

De nieuwste en mooiste woontrends in 2021 kun je hier lezen! Het nieuwe jaar is gekomen, dit betekent dat er ook weer nieuwe trends op de loer liggen! In het nieuwe jaar zijn er nieuwe interieur trends bijgekomen, maar ook weer oude interieur trends die weer steeds populairder worden. 

Trend 1: Cinewalls!

Cinewalls, cinewalls en nog meer cinewalls! De cinewalls zijn de nieuwste trend als het gaat om interieur. Cinewalls zijn ingebouwde walls met een tv erin. In deze cinewalls is het ook mogelijk om een haard in te monteren. Dit zal een zeer chique en moderne uitstraling geven aan uw woonkamer. Cinewalls zijn razend populair en ieder kan hem op zijn eigen manier uniek ontwerpen! Dat is een grote voordeel van een Cinewall.

Trend 2: Duurzaamheid

Duurzaamheid is de nieuwste trend van tegenwoordig. Het is ook de nieuwste trend van de toekomst. Duurzaamheid zal een belangrijke rol spelen in 2021. Dit komt omdat steeds meer mensen milieubewuster zijn en nog steeds worden. Steeds meer mensen kiezen voor gerecycled materiaal of ze kiezen voor een meubel dat tijdloos is en daardoor echt lang meegaat. Deze trend zal je steeds vaker terugzien. Misschien zal je het niet direct zien, maar de oorsprong van alle meubels zijn op een duurzame wijze verkregen. 

Trend 3: Japandi

Japandi? Wat is dat? Japandi is een stijl die gecombineerd de Japanse en Scandinavische aspecten mixt. Deze twee landen liggen er ver uit elkaar, maar ze hebben verrassend veel met elkaar gemeen. Het is een simpele interieurstijl met zeer mooie contrasten. Dit is een woonstijl waar neutrale of textuur tegels, organische vormen, en zachte stoffen bij elkaar komen. De gladde oppervlakken zorgen voor een clean en strakke uitstraling

Haal jij nu ook een cinewall in huis? Het mooie aan deze trends is dat je deze interieurstijlen prachtig met elkaar kan combineren. Denk bijvoorbeeld aan een Japandi ingerichte woonkamer met alleen maar duurzame meubelstukken, uiteraard met een prachtige cinewall met haard erbij!