VNSU
Image default
Woning en Tuin

Het gemak van betonnen L-elementen

Prefab betonnen L-elementen zijn betondelen in een L-vorm. Deze L-vorm biedt vele mogelijkheden voor allerhande toepassingen in zowel de tuin als voor het maken van bouwwerken.

Prefab betonnen L-elementen zijn bruikbaar in allerlei verschillende situaties en toepassingen in en rondom jouw huis. Wanneer verschillende betonnen L-elementen samen worden gebruikt wordt er een wand gecreëerd die bijvoorbeeld kan functioneren als een grote bloembak. Doordat je een ontwerp kan bouwen uit verschillende L-elementen, kan je het project volledig ontwerpen naar jouw wensen.

Om dynamiek in tuinen te creëren wordt er vaak gewerkt met verschillende hoogteverschillen, maar ieder verschillend level moet wel voorzien zijn van een stevige omlijsting. De L-elementen kunnen helpen om de stevigheid van jouw level te garanderen. Ook worden zij gebruikt voor het creëren van een tuintrap. 

Het ontwerp van betonnen L-elementen

De kracht van L-elementen is dat het zowel in kleinschalige als grote projecten kan worden gebruikt. Het ontwerp van een L-element, en zoals de naam al zegt, is dat het betonnen element eruit ziet als een L-vorm. Doordat ieder element is voorzien van een voetbed zijn ze erg stabiel en kunnen ze tegen veel druk, waardoor ze mede functioneren als keerwand. 

De elementen worden, net zoals lego blokken, een geheel door verschillende elementen aan elkaar te plaatsen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en formaten, zodat er een L-element te vinden is voor ieder verschillend doeleinde.

Je koopt L-elementen online bij de betonleverancier. Heb je advies bij je bestelling nodig, dan staat het vakkundige team voor je klaar. Dit kan zowel per e-mail als telefonisch. 

https://www.l-elementen.nl/