VNSU
Image default
Society / Law

Arbeidsdeskundig onderzoek is echt iets wat u moet doen!

Wilt u graag een arbeidsdeskundig onderzoek laten uitvoeren binnen uw bedrijf? Wij van ADxpert raden dit ook zeker aan. Want een onderzoek uitvoeren in uw bedrijf om meer informatie eruit te halen is nooit slecht. U weet dan meer over uw werknemer en wat u als werkgever kunt doen voor diegene. Laat ons u helpen om u de juiste keuzes te maken als werkgever!

Arbeidsdeskundig onderzoek heeft voordelen voor beide partijen

Een arbeidsdeskundig onderzoek brengt vele voordelen met zich mee voor werkgever en werknemer. Deze onderzoeken zijn speciaal ontwikkeld voor werkgevers die werknemers hebben die in de ziektewet komen of voor een langere tijd arbeidsongeschikt zijn. Soms wordt er meteen gedacht dat er als gevolg van langdurige afwezigheid er ontslag komt. Maar wij bij ADxpert willen hier een andere insteek in brengen. Wij willen voor beide partij een goede oplossing vinden. Daarom helpen we beide partijen met het uitzoeken van bepaalde opties die er kunnen worden genomen. In het onderzoek staat een bepaald advies voor de werkgever om bijvoorbeeld het contract te veranderen van de werknemer. Natuurlijk wordt dit met overleg met uw werknemer gedaan en luisteren we naar de wensen en behoeften van beide.

Wat kan ADxpert nog meer voor u betekenen?

ADxpert kan nog veel meer diensten aan u leveren als bedrijf. Bijvoorbeeld, als uw werknemer letselschade heeft opgelopen door een vervelend ongeluk, kunt u kiezen voor letselschade begeleiding. Hier wordt de werknemer voor een bepaalde periode begeleid in zijn of haar functie. Ze kijken mee of de werknemer de functie nog goed kan uitvoeren of dat er maatregelen moeten komen. Deze worden weer doorgekoppeld naar de werkgever die uiteindelijk iets kan ondernemen. Wij willen er graag voor beide partijen zijn en dat er een goed resultaat uitkomt!

Probeer het zelf!

Wilt u ook een onderzoek aanvragen bij ADxpert, of meer weten over de overige producten? Bekijk dan het volledige aanbod van ADxpert op hun website. Daar vindt u alles wat u moet weten over het bedrijf en hun diensten. Bovendien kunt u meteen een offerte aanvragen voor eventuele kosten. De aanvraag is natuurlijk geheel kosteloos.