VNSU
Image default
Woning en Tuin

Een houten overkapping op maat bestellen

Een houten overkapping kan je bij Doe Het Zelf Veranda helemaal op maat bestellen. Het is mogelijk om een houten veranda bouwpakket te bestellen bij het bedrijf. Je kan ervoor kiezen om zelf het bouwpakket in elkaar te zetten maar het is ook mogelijk om experts in te schakelen. Doe Het Zelf Veranda zorgt ervoor dat de houten veranda of overkapping op maat bij jouw wordt afgeleverd. Zo geniet jij nog meer van je tuin.

Een houten overkapping op maat met accessoires

Wil je een houten overkapping op maat bestellen bij het bedrijf? Dit is zeker een mogelijkheid. Het enige wat je door hoeft te geven zijn de afmetingen voor de overkapping. Daarnaast kan je zelf beslissen of je gaat voor het houten veranda bouwpakket of dat je het in elkaar laat zetten door de experts. Voor de veranda of de overkapping heeft het bedrijf verschillende accessoires. Ga je voor het houten veranda bouwpakket? Bedenk dan ook of je zonwering voor onder de overkapping wilt? Dit kan je er namelijk makkelijk bij bestellen en installeren. Voor een houten overkapping op maat heeft het bedrijf ook duurzaam ledverlichting, zo zit je in de zomer maanden tot laat buiten in de tuin. Bij vragen, neem gerust contract op met de medewerkers.

Neem contact op met de medewerkers

Wil je meer informatie ontvangen over de houten overkapping op maat? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Doe Het Zelf Veranda. Zij zullen je alles vertellen over de overkappingen en de veranda’s die ze tot hun beschikking hebben. Daarnaast helpen ze je ook met het maken van een beslissing op basis van je wensen en eisen voor een overkapping of veranda. Wil je zelf een veranda in elkaar zetten? Ga dan voor het houten veranda bouwpakket, zo heb je alles zelf onder controle.