VNSU
Image default
Energie

Een inbouw gashaard is beter voor het milieu

Een inbouw gashaard en een MCZ pelletkachel bieden beiden veel voordelen. Beiden geven de woonkamer extra sfeer, maar ze dragen ook bij aan het milieu. Ze zijn namelijk minder schadelijk dan een normale houtkachel. Ze verbruiken minder energie en stoten minder schadelijke stoffen uit. Deze kachels verwerken de brandstof op een innovatieve manier. Een MCZ pelletkachel werkt op basis van houtpellets. Deze zijn een milieuvriendelijke en efficiënte brandstof voor de kachel. Ze bereiken namelijk een CO2-neutrale brandstof. Een groot voordeel van een inbouw gashaard is dat er geen fijnstof vrijkomt.

Minimalistisch ontwerp van de inbouw gashaard

De inbouw gashaard en de MCZ pelletkachel hebben beiden een minimalistisch ontwerp. Als u deze tenminste haalt bij Ambianza. Dit is een specialist in warmtebronnen, waaronder gashaarden en pelletkachels. Hun producten passen bij vrijwel ieder interieur. Ze hebben zwarte tinten en een stalen uitstraling. Ideaal in een modern interieur. Op hun website ziet u al diverse producten staan. Wilt u er meer zien? Dan kunt u ook naar de showroom in Meerkerk gaan. Bestelt u een inbouw gashaard of een MCZ pelletkachel bij dit bedrijf? Dan weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Ze adviseren u ook over het onderhoud en gebruik. Ze kunnen het product ook bij u thuis installeren. Ook voor bedrijven hebben ze mooie warmtebronnen in hun assortiment.

Vraag om advies voor uw situatie

Ambianza in Meerkerk heeft online al veel producten staan. Hier ziet u precies wat ze te bieden hebben. Wilt u de producten liever zelf bekijken? Dan kunt u ook naar hun showroom gaan. Heeft u uw keuze al gemaakt? Maak dan eenvoudig een afspraak met ze. Zo kan uw situatie besproken worden en kunnen ze het perfecte product leveren en installeren. Weet u nog niet goed wat u wilt hebben? Vraag hun specialisten dan om advies. Zo weet u zeker wat u in huis haalt en dat de inbouw gashaard of MCZ pelletkachel perfect bij u past.