VNSU
Image default
Hobby en vrije tijd

Bijzondere trouwlocatie veluwe

Bijzondere trouwlocatie op de Veluwe: voor een unieke trouwdag

In het huwelijk treden met je grote liefde is één van de meest indrukwekkende momenten uit je leven. Er zit echter ook een aardig prijskaartje aan. Wie wil trouwen op een unieke locatie, de gasten een smakelijk etentje wil bieden en een groot feest wil geven is vaak veel geld kwijt. Toch is er een mogelijkheid voor een onvergetelijk evenement dat ook betaalbaar is voor aanstaande echtparen met wat minder budget; namelijk trouwen op de Veluwe.

 

De voordelen van een bijzondere trouwlocatie op de Veluwe

Voor een trouwlocatie in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland heb je de keuze uit allerlei unieke opties.

Wat denk je bijvoorbeeld van trouwen op een boerderij? Op zo’n huwelijksdag genieten jij en je gasten volop van de buitenlucht. Bovendien biedt een dergelijke trouwlocatie op de veluwe veel flexibiliteit. Zo kun je voor je eigen catering zorgen. Heb je liever dat de boerderij dat regelt? Dan is dat ook mogelijk.

Verder zijn er overnachtingsmogelijkheden en denkt de organisatie graag met je mee over de mooiste dag van je leven. Dus wil je een betaalbare en bijzondere bruiloft met veel flexibiliteit? Denk dan aan trouwen op een boerderij op de Veluwe.