VNSU
Image default
Hobby en vrije tijd

Ga de uitdaging aan en kom naar de escape room in Amsterdam

Staat er een personeelsfeestje op de planning of wil je met je vrienden een leuke dag beleven? Kom naar de escape room in Amsterdam! Bij Escape Factory vind je zo’n elf escape rooms. Hiermee is deze specialist de grootste van Europa! Of je nu met twee of met tweehonderd personen wilt komen, het is allemaal mogelijk! Bekijk welke escape rooms er allemaal zijn en boek de escape room die jou het meeste aanspreekt. Ga je voor extra veel spanning, wil je je hersenen echt gebruiken of kies je voor optimale samenwerking?

Geniet van heerlijke gerechten tijdens een bezoek aan de escape room in Amsterdam

Wil je er een gezellig dag uit van maken? Daar hoort ook lekker eten en drinken bij, toch? Daarom kun je bij de Escape Factory in de ruime lounge genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Kies je enkel voor een paar snacks of wil je ook dineren? Het is allemaal mogelijk! Ook ideaal als vrijgezellenfeest, verjaardag of bedrijfsuitje. Met wie ontsnap jij uit de escape rooms van Escape Factory? Reserveer eenvoudig online een escape room in Amsterdam en wie weet beleef jij binnenkort wel een onvergetelijke dag.

Reserveer op tijd de escape room in Amsterdam

Weet je al wanneer je gebruik wilt maken van de escape room in Amsterdam? Je kunt tot twee dagen voorafgaand aan de beoogde datum de escape room reserveren. Wil je voor dezelfde dag of voor morgen al de escape room in Amsterdam reserveren? Neem dan contact op met Escape Factory. Hoogstwaarschijnlijk kan er wel iets geregeld worden. Kies je voor de escape room Wonderland, Sabotage of Infiltrate? Allemaal spannende escape rooms die je echt aan het denken zetten. Kies de datum, tijdsduur en starttijd en vul in met hoeveel personen je wilt komen. Zo eenvoudig boek je de escape room in Amsterdam!