VNSU
Image default
Society / Law

Eiken vloer

Veel mensen zouden graag een eiken vloer in hun huis willen hebben. Een eiken vloer geeft een huis een warm en stijlvol karakter. Veel mensen hebben echter het idee dat een eiken vloer enorm duur is, en zien er daarom vanaf. De meeste mensen kopen deze bij bepaalde winkels en ketens. Dit zijn in feite tussenhandelaren, die verder geen waarde toevoegen aan het product zelf. Echter wordt wel de prijs onnodig opgedreven door deze tussenhandelaren. Je zou dergelijke vloeren rechtstreeks moeten kunnen kopen bij de producent. Zo voorkom je geldverspilling zonder dat de kwaliteit van het product in het geding komt. Een mooi voorbeeld van een producent die direct verkoopt aan de consument is Bax Houthandel. Bax Houthandel koopt het hout in bij de bron om het vervolgens zelf te produceren. Bax beschikt over een eigen fabriek en showroom die zeer de moeite waard zijn om eens te bezoeken. Alle producten worden door hen zelf gemaakt. Houten vloeren, dat zit bij Bax in de genen. Naast de eiken vloer heeft Bax nog vele andere varianten en houtsoorten. Het is daarom aan te raden om je eerst goed te oriënteren voordat je een besluit neemt. Er valt namelijk enorm veel te kiezen op het gebied van houten vloeren. Ook zijn er aanmerkelijke prijsverschillen waar te nemen.

Eiken Vloer bij Bax Houthandel

Voor een eiken vloer moet je zijn bij Bax Houthandel. De productie heeft men volledig in eigen beheer. De fabriek met showroom in Barneveld wordt door steeds meer mensen gevonden. Het idee dat een eiken vloer te duur is, is een misvatting. Het vervoeren en installeren van de vloeren wordt ook door Bax zelf gedaan. Zodoende ben je gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen. Het is handig om de website te raadplegen. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en de prijzen. Op deze manier kan je netjes binnen je budget blijven. Regelmatig zijn er mooie aanbiedingen en acties. Wanneer je een eiken vloer koopt bij Bax Houthandel, dan ben je goedkoper uit dan bij de meeste andere leveranciers.

Vestigingen

Wanneer je op zoek gaat naar een eiken vloer, dan kan je terecht in Barneveld. Ook in Utrecht, Zoetermeer en Amsterdam vind je vestigingen. Naast de eiken vloer kan je bij Bax Houthandel terecht voor vele andere soorten vloeren. Bezoek daarom eerst de website of neem vrijblijvend contact op wanneer je behoefte hebt aan advies.