VNSU
Image default
Marketing

Meer kliks naar jouw website genereren met zoekmachinemarketing

Het internet is tegenwoordig een belangrijke bron om nieuwe klanten te werven voor en te binden aan je bedrijf. Wil jij populairder worden op het internet en met name in Google? Dan zit je bij Spijker & Co uit Buren, hét marketingbureau uit de Betuwe, zeker goed. Zij hebben vele jaren ervaring met zoekmachinemarketing en helpen je graag om jouw website zo hoog mogelijk te laten scoren in deze belangrijke zoekmachine. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in branding, waardoor ze jou ook kunnen helpen met het vinden en ontwerpen van een huisstijl die precies bij jouw bedrijf en je kernwaarden past. De medewerkers van dit bureau voor branding en marketing helpen je met het creëren van een sterke positie van jouw merk door middel van een sterke marketingstrategie én het op een originele en professionele manier presenteren van jouw merk aan jouw doelgroep.

Hoog scoren voor jouw doelgroep

Zoekmachinemarketing bestaat bij Spijker & Co uit Buren uit twee disciplines: Search Engine Optimization en Search Engine Advertising. Tijdens SEO trachten de specialisten van dit marketingbureau uit de Betuwe jouw website omhoog te stuwen in de zoekresultaten van Google. Hoe hoger je in de zoekresultaten staat, hoe sneller potentiële klanten je vinden. Dit trachten hun experts te bereiken door doelgroep-specifieke zoekwoorden toe te voegen in de teksten. Met zoekmachinemarketing aan de hand van SEA worden kliks naar jouw website gegenereerd dankzij de advertenties die boven of naast de natuurlijke zoekresultaten staan. Deze betaalde advertenties zijn gekoppeld aan woorden die relevant zijn voor de zoekintentie van jouw doelgroep.

Kom langs voor een gesprek

Wil je meer weten over de diensten die hét marketingbureau uit de Betuwe je aanbiedt op het gebied van branding en zoekmachinemarketing? Plan dan een gesprek in met een van hun specialisten via de contactgegevens op hun website. Ze leggen je graag alles uit over SEO, SEA en huisstijlontwikkeling.