VNSU
Image default
Dienstverlening

Moderne naambordjes op Naambordkopen.nl

Bent u op zoek naar een modern naambordje? Dan kunt u goed slagen op de website van Naambord Kopen. Hier vindt u naambordjes en naamplaatjes gemaakt van verschillende materialen tegen een scherpe prijs. Zo vindt u er een emaille naambord, een glazen naambord, een messing naamplaatje en een rvs naambord. Op de website van Naambord kopen kunt u ook bedrijfsnaamborden, uithangborden en huisnummers vinden.

Glazen naambordjes

Zoekt u een glazen naambordje? Op de website van Naambord Kopen vindt u glazen naambordjes in verschillende uitvoeringen zoals: glazen naamborden met RVS. Het glas in combinatie met RVS en de rvs dopjes geven een luxe uitstraling. Het huisnummer wordt in zilver op de achterplaat geplaatst en de tekst op het glas. De tekst wordt vinyl beletterd op het glas. Het  glas heeft een dikte van 8 mm. Daarbij kunt u kiezen uit de tekstkleuren zwart, antraciet(donker)grijs, groen, zilver, rood, wit of blauw. Naast glazen naamborden met RVS zijn er ook naamborden met gebrokkeld of gematteerd glas die ook een chique uitstraling hebben. Deze glazen naamplaten worden gegraveerd en vervolgens ingelakt of/en vinyl beletterd. Bij een gematteerd glazen naambord wordt de tekst eruit gesneden. Bij deze naamborden ontvangt u een rvs bevestiging set. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De dikte van het glas is 4mm, 8mm of 15mm dik.

Led verlichte naamborden

Vindt u het belangrijk dat uw naambord goed zichtbaar is in het donker? Dan is een met led verlicht naambord ideaal. Hiermee bent u zowel overdag als ’s avonds goed zichtbaar. Deze naamborden zijn gemaakt van acrylaat. De tekst en het huisnummer worden aan de achterkant ingegraveerd. Vervolgens wordt de led verlichting bevestigd. U heeft de keuze uit verschillende kleuren led verlichting. Wanneer u een led verlicht naambord bestelt, ontvangt u rvs afstandhouders en een 12V omvormer voor de aansluiting van stroom.

https://naambordkopen.nl/