VNSU
Image default
Gezondheid

Ook op zoek naar de ware liefde?

Lijkt het je fijn om een partner te hebben met wie je niet alleen op vakantie kunt gaan, maar met wie je ook samen ’s avonds tv kunt kijken? Misschien zie je op tegen het hele datingproces. Want de datingapp waar iedereen gebruik van maakt, is niet aan jou besteed. En op eigen gelegenheid is het nog niet zo eenvoudig om iemand te ontmoeten. Gelukkig is er nog een andere manier voor een man zoekt vrouw. Namelijk een persoonlijke benadering via een relatiebemiddelingsbureau.

Het verschil tussen een datingapp en relatiebemiddeling

Misschien is het gemakkelijker om de vraag te stellen wat de overeenkomsten zijn tussen een datingapp en relatiebemiddeling. Want dat is vrij eenvoudig. Met beiden probeer je de liefde van je leven te vinden. Daar houdt de vergelijking eigenlijk wel op. Want waar een datingapp een vrij onpersoonlijke manier is voor een man zoekt vrouw, draait het bij relatiebemiddeling alleen maar om de persoonlijke benadering. Hierdoor is de kans van slagen ook aantoonbaar groter:  80% van de mannen die via relatiebemiddeling een vrouw zoekt, vindt daadwerkelijk zijn levenspartner.  Maar hierbij houden de verschillen met een datingapp niet op.

Een persoonlijk intakegesprek

Als je als man zoekt een vrouw online een profiel aanmaakt, plaats je niet alleen aantrekkelijke foto’s van jezelf. Je maakt ook een beschrijving waarvan je hoopt dat die potentiële partners zal aanspreken. Maar zelfs als je die omschrijving dicht bij jezelf houdt, kan het toch een vertekend beeld geven. Of niet overkomen zoals jij in gedachten had. Als je je inschrijft bij een relatiebemiddelingsbureau, krijg je een persoonlijk intakegesprek. Op deze manier kun je precies uitleggen wat je in een partner zoekt. Bovendien krijgt de consulent met wie je het gesprek hebt, een goede indruk van jouw persoonlijkheid. En dat maakt het eenvoudiger om een goede match voor jou te zoeken. Want dat persoonlijke intakegesprek wordt ook met de cliëntes gehouden. En soms is voor de consulente direct duidelijk dat er tussen jou en een dame een klik kan zijn. 

Minder onzekerheid tijdens het daten

Regelmatig hoor je verhalen van een persoon die niet komt opdagen bij de eerste afspraak. Of die na een gezellige eerste date, niets meer van zich laat horen. Als je eindelijk de stap hebt gemaakt in je man zoekt vrouw-avontuur, dan kan dat heel demotiverend werken. Of je wordt er heel onzeker van. De kans dat dit gebeurt bij een afspraak die geregeld is door relatiebemiddeling, is vrijwel nihil.  De consulent heeft direct contact met jou en met de vrouw met wie je matcht. Mocht de afspraak onverhoopt niet doorgaan, dan hoor je dat vooraf. Ook als er toch geen klik blijkt te zijn, zul je hier altijd over geïnformeerd worden. Vervolgens wordt de man die zoekt een vrouw voorgesteld aan andere dames, waarmee wellicht een betere klik is. 

Advies voor de eerste ontmoeting

Voel je je onzeker over waar je moet afspreken tijdens de eerste afspraak of wil je advies over een geschikte kledingstijl? Ook voor dat soort vragen kun je terecht bij de consulent van het relatiebemiddelingsbureau voor man zoekt vrouw. Dit alles draagt bij dat je je bij de afspraak zoveel mogelijk op je gemak voelt zodat de kans van slagen alleen maar groter is.