VNSU
Image default
Bedrijven

Opgesloten in de kluis

Deze week gebeurde er iets heel geks wat de slotenmaker Den Haag nog nooit eerder had meegemaakt. Iedere dag moeten slotenmakers mensen helpen die buitengesloten zijn en soms sluiten mensen zich in het huis of kantoor, maar dit was de eerste keer dat iemand opgesloten was in een kluis.

In de kluis stappen

Peter uit Den Haag had een nieuwe kluis gekocht en pronkte hier al dagen mee. Aan een vriend vertelde die dat er zelfs een persoon in de kluis kon want zo groot was het. De vriend vroeg hem om dit te laten zien en daagde hem uit. Peter stapte in de kluis en als grap werd de kluisdeur door zijn vrouw dicht gedaan. Ze kregen hierna echter de deur van de kluis niet meer open.

Slotenmaker bellen

Toen de kluis echt niet meer openging belden ze met de brandweer maar die kon niks doen zonder dat Peter gewond raakte. Toen werd er besloten om een slotenmaker Den Haag te bellen die de kluis open kon maken. Ze belden een slotenmaker dat bekend staat om het openen van deuren zonder schade. Het lukte deze slotenmaker dan ook om de deur schadevrij open te maken en Peter te redden.

Heb je hulp nodig bij buitensluiting of juist insluiting? Klik hier voor hulp of bezoek de onderstaande websites.