VNSU
Image default
Onderwijs

Leerlingen leren spelenderwijs met leermiddelen voor groep 5

Spelenderwijs leren is natuurlijk de beste manier voor basisschoolleerlingen om dingen te onthouden. Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt leermiddelen voor groep 5 – en nog vele andere groepen – waarmee op verschillende vakgebieden effectief kennis kan worden overgedragen. In groep 5 hebben kinderen al een aantal jaren kennisgenomen van bijvoorbeeld taal, rekenen en aardrijkskunde, maar in deze groep gaat het niveau uiteraard al een stukje omhoog. Met meer uitdagingen en verbreding van leerstof. Deze uitgeverij biedt alleen de beste leermiddelen voor groep 5 aan, wat betekent dat kinderen niet alleen op een effectieve, maar ook op een leuke manier nieuwe dingen leren. Met deze middelen gaat uw kind zeker met plezier naar school!

Naast groep 5 ook leermiddelen voor andere niveaus

Kinheim is een educatieve uitgeverij die leermiddelen biedt voor groep 3 tot en met 8. De leermiddelen zijn uitgesplitst in onderbouw en bovenbouw en zijn gericht op verschillende vakgebieden en leermethoden. Plezier beleven aan rekenen, lezen en schrijven zorgt voor een dubbel zo snelle ontwikkeling. De stof blijft namelijk beter hangen doordat kinderen er actief mee bezig zijn. Dit geldt voor alle niveaus. Bestel daarom de leermiddelen voor groep 5 bij Educatieve Uitgeverij Kinheim. Deze uitgeverij levert bovendien niet alleen effectieve leerstof, maar ook de mogelijkheid om complete lespakketten te bestellen. Dit is wel zo makkelijk, want docenten en leerlingen hoeven dan niet constant te wisselen in leerstijlen, wat uiteraard voor het meeste overzicht zorgt.

Bestel eenvoudig leermiddelen online

Leermiddelen voor groep 5 en andere groepen, zijn te bestellen binnen de volgende vakgebieden: taal, rekenen, wereldoriëntatie, lezen en creatief. Daarnaast zijn er ook leermiddelen voor extra vakken verkrijgbaar, bijvoorbeeld verkeer en voor de hogere groepen Europese talen. De leermiddelen zijn zeer gevarieerd op het gebied van leerzame en leuke opdrachten. Denk bijvoorbeeld aan puzzels en sudoku in combinatie met tafels leren en metriek. Op de website van Educatieve Uitgeverij Kinheim vindt u beschrijvingen van de inhoud en enkele voorbeelden van opdrachten. Ook kunt u eenvoudig de pakketten online bestellen.

https://www.kinheim.com/