VNSU
Image default
Onderwijs

Coach nabij Nijmegen: haal meer uit jezelf op professioneel en persoonlijk vlak

Heb jij het gevoel dat je niet je volledige potentie benut op de werkvloer en zou je hier graag aan werken met een coach in de buurt van Nijmegen? Maak dan gebruik van de dienstverlening van MD-act. MD-act is NOLOC en NIP geregistreerd en heeft al meer dan 2000 mensen mogen begeleiden in een coachingstraject waarbij het functioneren op de werkvloer centraal staat. Met ruim 25 jaar ervaring kan MD-act je dan ook de begeleiding bieden waarmee jij je prestaties kunt verbeteren en nog meer uit jezelf kunt halen!

Vaardigheden en competenties ontwikkelen

Wanneer je specifieke vaardigheden of competenties wilt ontwikkelen, dan kan een coach in de omgeving van Nijmegen je hiermee vakkundig en op persoonlijke wijze helpen. Een coachingstraject wordt altijd zo ingericht dat het aansluit bij jouw vraag maar ook bij jou als persoon. Er is hierbij aandacht voor zowel jouw persoonlijke als professionele ontwikkeling. Om een passend plan op te stellen voor het traject vindt er altijd eerst een uitgebreid intakegesprek plaats. Dit intakegesprek is vrijblijvend en geeft jou de mogelijkheid te ontdekken of een coachingstraject van MD-act met een coach in de omgeving van Nijmegen bij jou past.

Hulp bij andere thema’s

Naast het ontwikkelen van een bepaalde competentie of vaardigheid kun je bij MD-act voor meer terecht. Wanneer je bijvoorbeeld bemerkt dat de communicatie tussen jou en collega’s te wensen over laat of een gebrek aan zelfvertrouwen jouw groei in de weg staat, ben je ook van harte welkom om hier onder begeleiding van een coach aan te werken. Daarnaast kun je bij een coach nabij Nijmegen terecht als je jouw leiderschap wilt ontwikkelen of je effectiviteit in het werkveld wilt verhogen. Ben je geïnteresseerd in een coachingstraject of heb je verdere vragen? Dan kun je terecht op de website van MD-act voor meer informatie en de contactgegevens.

https://md-act.nl/