VNSU
Image default
Onderwijs

Motorrijles in Almere volg je het best bij deze verkeersschool

Eropuit met de motor is een droom van velen. Heerlijk genieten van een sportieve manier van rijden en op een vlotte manier door het verkeer gaan. Zeker als er lange files staan, is de motor een ideaal vervoersmiddel. Motorrijden vraagt echter wel een veilige en sociale rijstijl. Je bent immers kwetsbaarder dan in de auto en hebt een andere positie op de weg. De ervaren instructeurs van Verkeersschool RUUD geven je motorrijles in Almere. Zo leer je de beste technieken om de motor volledig te beheersen en weet hoe je op een veilige manier op de motor deelneemt aan het verkeer.

Een vertrouwd adres

Motorrijles in Almere volgen, is bij Verkeersschool RUUD een ervaring op zich. Je bent hier gegarandeerd van meer dan 20 jaar kennis en ervaring en dat is terug te zien in een zeer hoog slagingspercentage. De instructeurs hebben de hoogste graad aan vakbekwaamheid en weten tot in de finesses de regels en exameneisen die verbonden zijn aan een motorrijopleiding. Ze begeleiden je op een prettige en betrokken manier en leren je een veilige en sociale rijstijl aan, zodat je perfect voorbereid het praktijkexamen tegemoet gaat. Heb je last van faalangst? Dan zijn er speciale lessen mogelijk, waarin de instructeur je helpt met je angst om te gaan.

Verschillende categorieën

Bij Verkeersschool RUUD kun je categorie A en A2 behalen, oftewel het rijbewijs voor een zware en een middelzware motor. De opleiding en het examen bestaan uit drie onderdelen. In de eerste plaats leer je de theorie en leg je daarvan een examen af. Het tweede deel valt onder het praktijkexamen en wordt ‘bijzondere verrichtingen’ genoemd. Hierbij gaat het om de beheersing van de motor en de technieken die daarvoor nodig zijn. Het derde deel, wat als laatste afgenomen wordt in het praktijkexamen, richt zich op de verkeersdeelname. Door een goede beheersing van het voertuig en kijktechniek, leer je veilig de weg op te gaan. Ook de positie op de weg is hierbij belangrijk. Volg je motorrijles in Almere bij verkeersschool RUUD? Dan ga je vol vertrouwen het examen tegemoet!

https://verkeersschoolruud.nl