VNSU
Image default
Society / Law

Wat is een dod printer

Er zijn heel veel soorten printers die je kunt kopen. Maar je bent natuurlijk op zoek naar een printer die precies bij jou past. Er zijn dan veel dingen waar je op moet letten voordat je een keuze kan gaan maken. Ten eerste is het belangrijk te bepalen wat je gaat printen. Als je vaak foto’s maakt en die graag uit wilt printen dan wil je dat met goede kwaliteit doen. Een simpele printer gaat dat niet voor elkaar krijgen dus dan moet je kiezen voor een printer met een hoge printkwaliteit. Een speciale fotoprinter drukt de beste foto’s af. Dan moet je ook nog afwegen of je er een voor professioneel of thuis gebruik wilt hebben. Dan ligt het er aan hoe veel foto’s je wilt gaan printen. Wil je alleen tekst documenten printen zonder foto’s? Dan is een simpele printer al prima om te grbruiken. Je hebt ook varianten met glanzende foto’s als je dat fijner vindt.

Je hebt ook printers die alleen zwart printen. Kleuren inkt is prijzig en als je toch alleen tekstdocumenten wilt printen heb je daar al genoeg aan. Als je deze afweging hebt gemaakt moet je kijken of je alleen wilt printen of ook wilt scannen of kopiëren. Dit zijn opties die op veel printers zitten. In een professionele omgeving is het handig om de optie scannen of kopiëren bij de printer te hebben want dat is altijd handig.

Een dod printer wordt vooral in industriële omgevingen gebruikt om op verpakkingen op snelle wijze iets te printen. Dit gaat op een hele andere manier dan de printers die je misschien thuis gewend bent. Voor coding and marking is dat ideaal. In het bedrijfsleven en met name als je met verpakkingen bezig bent is een dod printer erg handig en belangrijk om snel en efficiënt te kunnen printen.

http://www.kba-metronic.com/nl/