VNSU
Image default
Society / Law

Groeneveld GDW, er voor jou

Groeneveld GDW is er voor jou om te helpen met het incassotraject. We begrijpen dat het een vervelende situatie is om in te zitten, én we proberen ook op een humane manier met de situatie om te gaan, waar debiteur en crediteur baat bij hebben. Maar wie zijn Groeneveld GDW eigenlijk? Waar komen we vandaan, en waarom doen we dit werk? Dat zijn allemaal goede vragen. Voordat je met ons wil  samenwerken is het natuurlijk nodig om elkaar wat beter te leren kennen. Vandaar dat wij van Groeneveld GDW ons even willen voorstellen. Hallo, wij zijn Groeneveld GDW, en wij zijn hier om jou te helpen. bekijk de website https://www.groeneveld-gdw.nl/.

Groeneveld GDW, de geschiedenis

De geschiedenis van Groeneveld GDW begint met Oscar Groeneveld, onze stichter. In het verre verleden van 2011 begon hij zijn incassobureau met drie man in Veenendaal, toen heetten we nog niet Groeneveld GDW. Zelf was Oscar gevestigd als gerechtsdeurwaarder in Harderwijk, maar sinds twee jaar is hij ook gevestigd als gerechtsdeurwaarder in Veenendaal en vanaf dat moment zijn we ook Groeneveld GDW gaan heten. Een groots moment. Later zijn het incassobureau en de gerechtsdeurwaarders vestiging onder een dak gevestigd, en zijn we werkelijk ontpopt tot Groeneveld GDW. Op dit moment is het aantal werknemers verdubbeld van drie naar zeven man, drie van deze mensen zijn gerechtsdeurwaarders. We zijn al vele jaren bezig met een breed scala aan klanten gelukkig maken met incassowerk en andere ambtelijke werkzaamheden. Jij ook?

Het incassotraject van Groeneveld GDW

Ons incassotraject werkt in een aantal stappen, die we zo gemakkelijk mogelijk maken voor de debiteur, jij. We snappen dat deze situatie vervelend is, en nemen daarom al het werk uit je handen. Groeneveld GDW ontzorgt, we zorgen ervoor dat het incassotraject zo snel mogelijk wordt afgerond. Sterker nog, soms eindigt het incassotraject van Groeneveld GDW eerder dan het begint. Dat komt omdat wij altijd een pre-incassobrief sturen naar de crediteur, waar het persoon op vriendelijke toon wordt aangemaand, en te horen krijgt dat het incassotraject binnenkort van start zal gaan. Vaak is er niet meer nodig, en zijn we al klaar voordat we überhaupt begonnen zijn!