VNSU
Image default
Dienstverlening

Second opinion letselschade Den Haag

Heeft u een letselschade advocaat in de arm genomen, maar bent u niet tevreden over zijn aanpak? Duurt uw zaak te lang, wordt er naar uw idee te weinig aandacht aan besteedt, of voelt u zich niet serieus genomen? Dan kan het de moeite waard zijn om een second opinion te krijgen van een andere letselschade advocaat. Voor een second opinion letselschade Den Haag kunt u terecht bij Thomas van Dijk. Met zijn ruime ervaring en gespecialiseerde kennis staat hij graag voor u klaar.

Van Dijk letselschade advocaten

Letselschade advocaat Van Dijk heeft alles in huis om u zo goed mogelijk bij te kunnen staan in uw zaak. Van Dijk mag zichzelf letselschade advocaat noemen, wat betekent dat hij behoort tot de vereniging van letselschade advocaten. Om hiertoe te kunnen behoren, moet aan specifieke eisen worden voldaan. Er is een minimaal aantal jaren ervaring nodig en de juiste diploma’s. Daarbij moeten letselschade advocaten zich regelmatig bij laten scholen om volledig op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Kortom, wanneer u Van Dijk advocaten inschakelt, bent u verzekerd van een doortastende aanpak en de juiste kennis en ervaring.

Verjaring regresvordering

Heeft u te maken met meerdere partijen die aansprakelijk gesteld kunnen worden voor uw opgelopen schade? Dan hoeft u niet al deze partijen aan te klagen, maar slechts één ervan. Degene waarbij u de schadeclaim indient kan dan vervolgens zelf de andere partijen aanspreken om een deel van de kosten voor hun rekening te nemen. Dit noemen we ook wel regresvordering. Na vijf jaar treedt verjaring regresvordering op, wat betekent dat de andere partijen niet langer verplicht zijn om aan dit verzoek te voldoen. Meer informatie hierover vindt u op de website. Hier kunt u ook melding maken van uw zaak.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/