VNSU
Image default
Eten en drinken

Vergaderen op een bijzondere plek bij het restaurant in Bergen op Zoom

Er zijn allerlei mogelijkheden om te vergaderen bij Restaurant La Pucelle in Bergen op Zoom. U vergadert hier op een bijzondere plek. Bij restaurant La Pucelle wordt uw presentatie of vergadering tot in de puntjes verzorgd. U geeft uw wensen door en het restaurant zorgt voor een offerte op maat. U kiest uit een 4-, 8- en 12-uurs vergaderarrangement. U maakt altijd gebruik van de wifi en tijdens de vergadering kunt u onbeperkt koffie en thee pakken. Ook water, zoetigheden en fruit op tafel behoren tot het arrangement.

Beleef een onvergetelijke avond het hele jaar door in het restaurant in Bergen op Zoom

Restaurant La Pucelle in Bergen op Zoom is het hele jaar door een fijne plek om samen te zijn. Bij koud weer zit u lekker warm bij de open haard. In de zomer maakt u gebruik van het prachtige terras, die is gelegen tussen de paleismuren. Naast de fijne sfeer geniet u ook van de meest overheerlijke gerechten. Er wordt alleen gewerkt met verse producten en dit proeft u. De menukaart wordt minimaal vier keer per jaar aangepast, zodat deze perfect past bij het seizoen waarin u zich bevindt. Wilt u direct een tafel reserveren? Dit doet u heel eenvoudig via de website. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de vriendelijke medewerkers.

Combineer een High Tea in het restaurant in Bergen op Zoom met een bezoek aan het stadspaleis

Behalve voor de lunch of het diner kunt u bij Restaurant La Pucelle heerlijke High Teaen of High Winen. Daarna neemt u een kijkje in het prachtige Stadspaleis. Bekijk verschillende exposities en ontdek de schoonheid van het gebouw terwijl u geniet van de Markiezinnen High Tea. U wordt ontvangen met een lekker glas bubbels. Vervolgens komen er overheerlijke hapjes en een theedoos met 10 soorten thee op tafel. Bij een High Wine krijgt u vooraf een heerlijke gekoelde fles Cava of een van de huiswijnen. Op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u van de High Tea en de High Wine genieten bij het restaurant in Bergen op Zoom. Reserveer direct bij restaurant La Pucelle!